Vilken fantastisk kväll! Elfsborgsgalan 2019 blev inget annat än succé när den under lördagen åter gick av stapeln. Enastående underhållning, fantastiskt god mat väl sammansatt av mästerkocken Håkan Thörnström, prisutdelning, tal, och avtackningar var bara några av kvällens ingredienser.

Se bildspelet och entrébilder från kvällen här: 

Sponsorer, medlemmar, spelare, ledare, supportrar, Elfsborgsikoner och personal samlades på Åhaga för en kväll i härlig Elfsborgsanda anförda av konferencier Fredrik Sandgren. Uppträdanden av pianisten och sångerskan Lovisa Rosenborg och showbandet About Time, tal av Ordförande Sune Lundqvist och klubbchef Stefan Andreasson, mängder av intervjuer och avtackningar av Stefan Ishizaki, Jon Jönsson och Simon Lundevall fyllde den fullspäckade kvällen.

Traditionsenligt delades det också ut priser till Årets Genombrott, Årets Målskytt och Året Spelare. Pristagare blev Tim Rönning (årets genombrott), Jesper Karlsson (årets målskytt) och Simon Strand (årets spelare). Även årets Vi Tillsammans-pris delades ut. Pristagaren blev Mirsad Dubo.

Tack till alla er som bidrog till ännu en fantastisk Elfsborgsgala. Nu tar vi tillsammans nästa steg inför 2020. Vi har många saker att se framemot. Moderniseringen av Borås Arena, arbetet med att bygga en Mötesplats samt vår långsiktiga satsning på flick- och damfotboll. Som det utannonserades under galan kan du som privatperson eller företagare stötta satsningen genom att sätta ditt namn på symbolen för nästa steg – en unik matchtröja fylld med namn. Läs mer om matchtröjan här