Efter dryga två veckors försäljning passerar IF Elfsborg snart 200 sålda seriebiljetter på Elfsborgsläktaren. Målsättningen är hög kommande inför säsongen och förhoppningen är att många förnyar innan den 31 december.  Läs mer om hur IF Elfsborg och Guliganerna arbetar inför kommande säsong. 

Eric Sjölin, SLO i IF Elfsborg, berättar mer om arbetet med att sälja seriebiljetter på Elfsborgsläktaren.
– Vårt strategiska mål är att nå 700 seriebiljetter på ståplats inför nästa säsong. Hela läktaren kommer att få ett lyft med det nya supportertorget och vi vill även ta nästa steg på ståplats med en växande klack. Det viktigaste nu att få många av våra befintliga seriebiljettsinnhavare att förnya tidigt 0ch ge oss en bra start i försäljningen. För alla som köper innan den 31 december har vi flera fina snabbhetspremier för att ge en extra morot till att vara tidigt ute.  I början av januari 2020 kommer vi att ringa upp alla som ännu inte har förnyat med en påminnelse. Genom att vara tidigt ute hjälper man till att skapa intresse och sparar mycket tid som kan läggas på nyförsäljning.

– En fokusgrupp i årets försäljning på ståplats är ungdomar. Syftet är att stärka återväxten på Elfsborgsläktaren genom framtidskortet som bara finns i 200 exemplar för ungdomar. Kortet kostar endast 400 kr. Vi räknar med att de flesta korten kommer att säljas inför jul som julklappar. En fördel är att satsa på ungdomar är att det förhoppningsvis ger en merförsäljning med föräldrar, syskon och kompisar som också följer med till ståplats. Köp ditt framtidskort här. 

Isak Edén, ordförande i Guliganerna, berättar mer om supporterföreningens arbete inför nästa år 
– Guliganerna hade ett bra verksamhetsår 2019 och jag tror att alla Elfsborgare avslutade med en positiv känsla efter hösten. Inom kort kommer information hem i brevlådan om hur alla medlemmar i Guliganerna kan förnya sitt medlemskap. I det utskicket kommer vi även att trycka på vikten av att köpa seriebiljett på Elfsborgsläktaren. Många sålda seriebiljetter ger oss en bra grund att stå på och underlag för en stor klack under alla matcher. Även om antalet åskådare har varit färre på arenan totalt under en del matcher 2019 har klacken fortsatt att utvecklas, det är fler nu som klär sig gult och är med och stöttar laget. Stämningen har verkligen potential att bara fortsätta bli bättre.

Läs mer och köp din seriebiljett idag!