Med 115 års tradition i ryggen står IF Elfsborg inför ett nytt decennium. IF Elfsborg utvecklas för at bli en förening för alla! Inom kort stänger möjligheten att ge ett ekonomiskt bidrag och vara med på vår Nästa steg-tröja! 

Nu tar vi nästa steg!
Vi har många saker som är på gång just nu. Moderniseringen av Borås Arena, arbetet med att bygga en Mötesplats också för annat än fotboll samt långsiktig satsning på flick- och damfotboll. Vi fortsätter även arbetet med talangutveckling där Rydahallen ger nya möjligheter för hela regionens ungdomsfotboll. Som ung spelare i vår region ska drömmen om att vinna SM-guld med IF Elfsborg kunna leva, både för pojkar och flickor!

Vi tar steget – nu har du möjlighet att bidra!
Vi har bestämt oss. IF Elfsborg ska vara en förening som är öppen för alla. Men att gå ifrån ord till handling kräver både mod och resurser. Vi har sedan 115 år tillbaka en gedigen erfarenhet av att spela fotboll och vi känner ett starkt stöd ifrån hela vår region i de satsningar vi över tid har gjort. Nu har du möjlighet att bidra.

IF Elfsborg släpper en unik matchtröja – med ditt namn på!
Under 2019 har flicksektionen utvecklats och damtruppen har haft sina första träningar. När IF Elfsborgs damer spelar hemmapremiär på Borås Arena i april 2020 blir det en milstolpe i IF Elfsborgs historia. Premiären kommer att spelas i en matchtröja som bara används den dagen. Ambitionen är att också herrarna skall spela sin match, samma dag i samma tröja.

Designen är unikt framtagen av Umbro och det starka symbolvärdet är att den kommer att vara fylld av namn, snygg ingraverat i botten på den gula tröjan med alla som stöttar satsningen. Den enda stora text som kommer att synas på bröstet är Vi Tillsammans.

Bli en del av IF Elfsborgs nästa steg!

Vi har valt att utforma två paket för att alla som önskar ekonomiskt så väl som symboliskt ska kunna vara en del av framtida satsning med start hösten 2019. Du som privatperson eller företagare har möjlighet att bli en del av IF Elfsborgs historia genom att sätta ditt namn på symbolen för vår nästa milstolpe – en unik matchtröja fylld med namn.

Privatperson – För våra supportrar finns möjlighet att sätta ditt namn på tröjan och få ett eget exemplar av den unika tröjan. Beställer du med ditt eget namn på tröjan eller väljer du att stötta med en hyllning till någon annan? Vi har möjlighet att skicka ett gåvobevis om du vill ge bort som gåva.

Läs mer och köp direkt i vårt formulär.