För dig som planerar att stötta IF Elfsborg på bortaplan är bortakortet en klok investering. För 1000 kr för du tillträde till samtliga bortasektioner i Allsvenskan där IF Elfsborg spelar, ett snitt på 67 kr per match. Nu startar försäljningen!

För bara 67 kronor per match  ser alla med Bortakortet sitt favoritlags samtliga 15 allsvenska bortamatcher 2020! Observera att det bara finns 100 kort så först till kvarn gäller! Syftet är såklart att ge alla hängivna, trogna supportrar som reser land och rike runt för att se laget i sitt hjärta ett riktigt förmånligt erbjudande.

Kortet administreras och säljs av respektive Allsvensk klubb.  De Allsvenska klubbarna behåller själva 50 procent av sin försäljning av Bortakortet. Övriga 50 procent betalas in till Svensk Elitfotboll som i sin tur fördelar intäkterna jämnt mellan de Allsvenska klubbarna. Försäljningen sker from idag, den 2 januari tom den 15 mars.

Läs mer och köp bortakortet här.

Korten kostar 1 000 kronor och gäller endast på den läktare som anvisas som bortasektion och endast vid din klubbs bortamatcher. Borttappat kort ersätts med nytt till en kostnad av 150 kronor. Kortet är en värdehandling.

För frågor, maila eric.sjolin@elfsborg.se