Lördag 11 januari är det dags att starta upp 2020 på allvar när IF Elfsborgs dam- och herrlag bjuder in till öppen träning i Rydahallen. Ta med vännerna eller familjen och ta del av den gulsvarta gemenskapen!

Snart är det äntligen dags! I samband med herr- och damtruppens första öppna träning för året, lördag 11 januari, har IF Elfsborg bjudit in alla elfsborgare till en gemensam träning i Rydahallen. Förra året lockade den första öppna träningen flera hundra besökare och vi hoppas på ännu bättre uppslutning i år!

Jonas Kallin är evenemangsansvarig i IF Elfsborg och har förhoppningar om ett välbesökt arrangemang. 
-Det har blivit en välkommen tradition att starta upp året med en öppen träning där spelare, supportrar, förtroendevalda och anställda får möjlighet träffas under avslappnade former. Spelarna kommer att finnas tillgängliga för autografskrivning och fotografering för de som önskar.

– Två nyheter 2020 är att vi dels kommer att vara inne i Rydahallen och att både herrarna och damerna kommer att presenteras och träna samtidigt. Med tanke på att vi kör en lördag i år är det upplagt för att vi ska bli riktigt många gula som drar igång året tillsammans. Varmt välkomna avslutar Jonas!

Fika och souvenirförsäljning i Rydahallen på lördag

IF Elfsborgs samarbetspartner Convini kommer att bjuda på kaffe/te och kaka till alla Elfsborgare på plats. Fika serveras från 11.30.

Vill du uppgradera den gulsvarta garderoben? IF Elfsborgs souvenirleverentör Intersport kommer att finnas på plats precis som Guliganerna och sälja av respektive souvenirutbud.

FÖRSTA TRÄNINGEN!

Datum: 11 januari 2020
Plats: Rydahallen vid Ryda Sportfät.
Portarna öppnas: Fika från 11.30 (träningen börjar strax efter 12.00)
Vad som händer: Träffa spelare och ledare, tränar– och spelarintervjuer. Presentation av båda trupperna.

Anmäl gärna i vårt event på facebook om du kommer.