Fredag 17e januari spelar IF Elfsborgs herrar den första försäsongsmatchen i Rydahallen. Motståndet är BK Häcken, ett lag som brukar bjuda på tuffa matcher. 19.00 är det avspark på fredag och vi hoppas att så många Elfsborgare som möjligt väljer att se matchen på plats. Kom och bidra till inramningen i Rydahallen!

Eric Sjölin, SLO i IF Elfsborg, har förhoppningar om ett välbesökt arrangemang
– Vi hade en väldigt trevlig öppen träning i lördags som besöktes av mellan 300-400 personer.  Nu är det dags för den första försäsongsmatchen och det märks att det är ett positivt surr och ett stort intresse kring Elfsborg för tillfället. Många Elfsborgare är nyfikna både på matchupplevelsen, hur det kommer att vara inne i hallen med publiken tätt inpå planen, men framförallt att se laget med våra senaste nyförvärv på plats.

– Vi har lagt matchen fredag kväll för att vi hoppas att det ska ge en ännu bättre publikupplevelse och våra aktiva supportrar kommer att samlas på sektionen till vänster sett ifrån läktaren mot planen.  Rydallen tar 800 åskådare och vi uppmanar alla Elfsborgare att vara ute i god tid på fredag, vi kan inte garantera att alla får plats, utan det är först till kvarn avslutar Eric.

Priset kommer att vara 50 kr för dig över 16 år. (Fritt inträde för ungdomar under 16 år.) Betalas med swish på plats.

För dig som har seriebiljett 2020 ingår matchen, men tänk på att det är i mån av plats, var ute i god tid!

Parkering sker vid Ryda Sportfälts ordinarie parkeringsytor.

För att hitta till Rydahallen, om du kommer ifrån Knalleland kör ifrån Borås Arena och ut på Almenäsvägen. Du kör förbi Saltemads Camping på höger sida, sväng sedan ner till höger skyltat mot Ryda Sportfält. Efter parkering promenad ca. 150-200 meter för att nå hallen

Kioskförsäljning kommer att finnas på plats vid med ett enklare utbud.

Har du ännu inte köpt seriebiljett inför säsongen 2020?
Seriebiljett är det mest prisvärda och smidiga sättet att följa IF Elfsborg. Läs mer och köp här.

Anmäl om du kommer på matchen i vårt event på facebook.