Bland alla Elfsborgare som förnyade sin seriebiljett innan den sista december ingick flera snabbhetspremier som ett tack till alla våra trogna som var först ute med att förnya. En av de som förnyade på Elfsborgsläktaren var Per Bengtsson ifrån Borås som ser fram emot säsongen 2020! 

Namn: Per Bengtsson
Ålder:  34 år
Bosatt: I Borås
Plats på Bortås Arena: Har haft seriebiljett på Elfsborgsläktaren i fyra säsonger.

Grattis Per, du har vunnit en signerad replicaboll som ett tack för att du var ute tidigt med att förnya din seriebiljett.
– Tack, det känns bra, både att vara klar för säsong och genom att få en liten uppskattning.

Vilka är fördelarna med att ha seriebiljett?
Jag fick seriebiljett första gången i present av min familj och märkte då hur otroligt smidigt det är, sen har jag fortsatt att förnya varje år. Dels är det fördelaktigt prismässigt men sen är det skönt när det närmar sig match att slippa fundera på att köpa biljett, det är bara att gå till arenan och se fram emot matchen. Jag gillar ståplats där jag får vara en del av att skapa stämningen och jag gillar upplevelsen av att följa matcherna därifrån.

Vad har du för förhoppningar på 2020?
– Sista tredjedelen av säsongen 2019 såg väldigt bra ut och det hoppas jag att vi bygger vidare på under 2020. Nyförvärven ser väldigt spännande ut och jag tror att Elfsborg kan komma topp fyra.

Vill du göra som Per och snart 400 andra Elfsborgare genom att köpa seriebiljett på ståplats?
Delta i swishkampanjen fram till 28 januari. Swisha till nummer: 123 311 4899 (skriv din mailadress i meddelandefältet). Vi skickar sedan din seriebiljett och du är klar för säsong! (Önskar du att få kortet hemskickat med posten istället för e-biljett, maila eric.sjolin@elfsborg.se)