I slutet på januari pågår en swishkampanj där alla som är ute i god tid och köper seriebiljett via swish får möjlighet att vara med och tävla om fina priser. Inför säsongen 2020 utvecklas Elfsborgsläktaren med ett supportertorg och målsättningen är att nå 700 seriebiljetter på ståplats som en grund för ett riktigt bra supporterstöd under säsongen. Vi är nära 400 nu, köp din seriebiljett idag!

Eric Sjölin, SLO i IF Elfsborg, berättar mer om arbetet med att sälja seriebiljetter på Elfsborgsläktaren.
– Vårt strategiska mål är att nå 700 seriebiljetter på ståplats inför nästa säsong. Hela läktaren kommer att få ett lyft med det nya supportertorget och vi vill även ta nästa steg på ståplats med en växande klack. Det viktigaste nu att få många av våra befintliga seriebiljettsinnhavare att förnya tidigt 0ch ge oss en bra start i försäljningen med att nå 400 innan januaris slut. Den 23e januari hade vi en ringkväll där supportrar och anställda ringde upp för att påminna de som ännu inte har förnyat sedan tidigare år. Genom att vara tidigt ute hjälper man till att skapa intresse och sparar mycket arbetstid som kan läggas på nyförsäljning. Gensvaret när vi ringt upp har varit väldigt positivt ifrån våra supportrar där många ser fram emot säsongen!

– En fokusgrupp i årets försäljning på ståplats är ungdomar. Syftet är att stärka återväxten på Elfsborgsläktaren genom framtidskortet som bara finns i 200 exemplar för ungdomar. Kortet kostar endast 400 kr. En stor del av korten såldes innan jul som julklappar men det finns fortfarande ett 90-tal kort kvar. En fördel är att satsa på ungdomar är att det förhoppningsvis ger en merförsäljning med föräldrar, syskon och kompisar som också följer med till ståplats. Köp ditt framtidskort här. 

Delta i swishkampanj – tävla om fina priser.

I slutet av januari körs swishkampanj för alla som önskar att köpa seriebiljett i samband med löning. Det har aldrig varit enklare att lösa din seriebiljett! Bland alla som deltar i kampanjen kommer vi att lotta ut fina priser.

För dig som önskar köpa på ståplats: Swisha till nummer: 123 311 4899 (skriv din mailadress i meddelandefältet). Vi skickar sedan din seriebiljett och du är klar för säsong! (Önskar du att få kortet hemskickat med posten istället för e-biljett, maila eric.sjolin@elfsborg.se)

För dig som önskar köpa på sittplats: Maila biljetter@elfsborg.se med din önskade plats så lägger vi upp en reservation där du sedan får mer information om hur du swishar in summan för att delta.

Följande summor gäller för Elfsborgsläktaren, ståplats:
Guligan vuxen: 1099 kr
Guligan ungdom/senior: 799 kr

Ståplats ordinarie, ej medlem
Vuxen, 1 770 kr
Ungdom/Senior, 1000 kr
Framtidskort, ungdomar 12-17 år: 400 kr

OBS! Endast en seriebiljett per betalning. Vill du köpa fler än en? Gör flera swishinbetalningar.

Priser du kan vinna om du deltar i swishkampanjen:
1. Jon Jönssons signerade skor 2019
2. Retrotröja storlek M
3. Signerad matchboll 2019
4. Två lösbiljetter till hemmapremiären mot Hammarby