IF Elfsborg är inne på sin andra träningsvecka i Bradenton och under torsdagen gör laget sin andra träningsmatch.

MLS-laget Nashville SC står för motståndet i Elfsborgs andra träningsmatch av tre under träningslägret i Bradenton. MLS-nykomlingarna har, liksom IF Elfsborg, förlagt en del av försäsongen här i Bradenton och på IMG Academy.

Samtliga spelare i Elfsborgs trupp väntas komma till spel under torsdagen. Den unga truppen som inför årets säsong innehåller flera nya ansikten har sakteligen börjat lära känna varandra.
-Jag tycker att de sköter det väldigt bra. Man märker för varje dag som går att de börjar lära känna varandra bättre och bättre. Det blir tightare band och de bjuder mer på sig själva vilket är viktigt när de under matcher och träning ska kunna ge och ta konstruktiv kritik från varandra, säger manager Jimmy Thelin.

Det är inte bara flera nya spelare i truppen utan ledarstaben har också förändrats inför säsongen. Emir Bajrami och Victor Stoltz anslöt i början av året som ny assisterande tränare och fystränare.
– Jag är väldigt nöjd. De har kommit in på ett bra sätt, De är nyfikna, drivna och vill vara med och bidra. Det är mycket kunskap och positiv energi som har kommit in i laget, säger Thelin

Matchen mot Nashville SC startar kl. 15:00 lokal tid och liverapporteras på IF Elfsborgs Twitterkonto.

Se hela intervjun med Jimmy Thelin i klippet nedan.