Efter en lång försäsong med hård träning och tufft matchande är det nu äntligen dags för herrlaget att kliva in i tävlingssäsongen. Under lördagen möter laget IK Brage inför ett på förhand nästan slutsålt Rydahallen.

Efter en solklar vinst mot Helsingborgs IF och en likamatch mot norska Odds BK är laget rejält taggade och redo inför tävlingssäsongen. I november lottades gruppspelet i Svenska Cupen. IF Elfsborg lottades in i grupp 8 tillsammans med Örebro SK, IK Brage och Oskarshamns AIK. Under lördagen gör laget sin första gruppspelsmatch mot Borlänge-laget IK Brage.

Svenska Cupen
IF Elfsborg – IK Brage
Rydahallen, lördag 22 februari kl. 14:30
Biljettinformation:Klicka här!

Truppen
Tim Rönning, Mathias Dyngeland
Frederik Holst, Simon Strand, Joseph Stanley Okumu, Gustav Henriksson, Leo Väsiänen, Christopher McVey, Rami Kaib.
Sivert Heltne Nilsen, Robert Gojani, Samuel Holmén, Simon Olsson, Deniz Hümmet, Rasmus Alm.
Per Frick, Jesper Karlsson, Jacob Ondrejka, Marokhy Ndione.

Skador/sjukdom/rehab/: Alexander Bernhardsson (överansträngt knä)

Se intervjun med vår nya lagkapten Sivert Heltne Nilsen