Matchen i Rydahallen mot IK Brage blev en väldigt trevlig tillställning. 3-0 på planen i en fullsatt hall med härlig inramning. Nu väntar den andra matchen mot allsvenska Örebro SK i vad som kan bli en gruppfinal i Rydahallen 8 mars. Det säkraste sättet att få biljett till matchen är via förtur för seriebiljettsinnehavare.   

Jonas Kallin, evenemangsansvarig i IF Elfsborg berättar mer om upplägget kring Rydahallen.  
– Borås Arena är fortfarande inte spelbar eftersom de för närvarande håller på med uppgraderingen av all belysning. Vår ambition har hela tiden varit att spela tävlingsmatcher i Borås. Vår bedömning är att det sportsligt och publikmässigt är det bästa alternativet att spela matcherna i Rydahallen med
800 tillgängliga platser för publik. Vi har bara fått positiv feedback efter Brage-matchen och räknar med en fullsatt hall även den 8 mars i vad som kan bli en gruppfinal mot ÖSK.

– Vi har än en gång valt att bjuda våra seriebiljettsinnehvare på inträdet till matchen och biljetterna hämtas ut digitalt via förtur. Efter förtursperioden kommer eventuellt kvarvarande biljetter att släppas upp till allmän försäljning via nätet. Vi räknar med stort tryck efter biljetterna och har man ännu inte köpt seriebiljett är det hög tid att göra det nu avslutar Jonas. 

De 800 platserna kommer att vara onumrerade i hallen, men likt mot Brage hänvisar vi våra aktiva supportrar till den vänstra delen av läktaren när du kommer ifrån huvudentrén.
Örebro SKs supportrar får information via deras SLO: 

Datum förtursperiod för dig med seriebiljett
Onsdag 26 feb 10,00
 – Mail går ut med information om förtur till alla seriebiljettsinnehavare
Fredag 28 feb – Fram till 23.59 den 2
8 februari har alla seriebiljettsinnehavare på sig att svara på mailet att de önskar hämta ut sin/sina biljetter. Biljetterna hämtas ut senast måndag 2 mars.
Tisdag 3 mars: Eventuellt. kvarvarande biljetter släpps upp till allmän försäljning på elfsborg.se.

För frågor, maila biljetter@elfsborg.se eller ring 033-139191.

Har du ännu inte köpt seriebiljett? Det bästa sättet för att få förtur till matchen i Svenska Cupen är att köpa seriebiljett 2020 idag för att kunna ta del av förtur. Läs mer och köp här