Söndag 5 april skulle ha inneburit allsvensk premiär borta mot IFK Göteborg. Men som ni vet, utspelas idag en helt annan typ av matcher för vårt samhälle och vår förening. I den tuffa tid som råder är det otroligt glädjande att följa tillströmningen av nya medlemmar till IF Elfsborg. 2800 är passerat, nu tar vi sikte på 3000!

Eric Sjölin, medlemsansvarig och SLO, kommenterar medlemsutvecklingen
– Det finns en enorm styrka bland våra supportrar att vilja bidra i en tuff och oviss tid. Vi har nu fått över 850 medlemmar och IFE tillsammans med Guliganerna har siktet inställt på att vi ska passera 3000-strecket. Det stora jobbet görs ute i supporterled med uppdateringar i sociala medier och där familjemedlemmar, kollegor och vänner värvas.

– Vi är otroligt tacksamma för alla som vill bidra och påminner om att det endast kostar 100 kr att lägga till en extra familjmedlem där det redan bor en fullbetalande medlem. Vill man ha hjälp att lägga upp ett sådant familjemedlemskap är det bara att maila medlem@elfsborg.se

Läs Guliganernas upprop ”Varje medlem räknas – tillsammans för IF Elfsborg” i sin helhet. 

Bli medlem idag