Under de senaste veckorna har IF Elfsborg fått närmare 1200 nya medlemmar.  Som ett tack, i samarbete med vår souvenirleverentör Intersport, erbjuds nu alla medlemmar 25 procent nedsatt pris på ordinarie Elfsborgssouvenirer fram till 26 april. Möt vårvärmen med en snygg Elfsborgssouvenir!

Alla medlemmar i IF Elfsborg får under måndagen 20e april ett mail med en kampanjkod. Koden använder man när man vill köpa elfsborgssouvenirer på webben till nedsatt pris. När du lagt varorna i varukorgen så använder du den aktuella kampanjkoden i fältet ”Kampanjkod”. Köparen får då 25% på ord.priser.

Kolla mailen för kampanjod och se sedan hela budet med souvenirer i vår webbshop här. 

IF Elfsborgs matchtröja 2020 finns ännu inte till försäljning men går att förboka här. 

Ännu inte medlem i IF Elfsborg? Bli det idag!