Under förra veckan inleddes utlämning och försäljning av årets matchtröja. Nu finns årets populära matchtröjor även ute till ordinarie försäljning i butik och på nätet

220 Elfsborgare hade förbokat årets replica av matchtröjan för att ta reda på vilken ort i Västergötland och vilken stadsdel i Borås som är mest gul. Under förra veckan var det äntligen dags för säljstart med förtur för alla som har förbokat tröjan. Nu finns matchtröjan att köpa till ordinarie försäljning hos Intersport i Knalleland samt via nätet. Besök vår webbshop här.

Förra veckan delade IFEs spelare även ut matchtröjor tll äldre supportrar i riskgrupp.
Kartan är uppdaterad med alla som har förbokat årets matchtröja och valt att sätta ut ”sitt lejon”. Scrolla och flytta markeringen på kartan så att du ser alla orter i Västergötland. Notera att vi har satt ut markeringen på slumpvis vald gata på varje område.
Norrmalm vann för stadsdelar i Borås och Ulricehamn för hela Västergötland.

Supporterreplica innebär att det är den matchtröjan som finns till försäljning för supportrar under året. Det som skiljer mot den matchtröja som spelarna kommer att bära är att det tillkommer några fler sponsortryck, bland annat allsvenskans centrala avtal. Tröjmodellen är framtagen av Umbro i samarbete med IF Elfsborg och kommer att säljas av vår samarbetspartner Intersport i Borås.

Besök IF Elfsborgs webbshop: