Under torsdagen presenterade IF Elfsborg valmöjligheter för alla med seriebiljett 2020. I skrivande stund har redan 25% av våra 1200 privata seriebiljettsinnehavare fyllt i formuläret och förmedlat att de kommer att stå kvar med sin seriebiljett. IF Elfsborg kan bara förmedla ett stort tack.

 

Stefan Andreasson, klubbchef i IF Elfsborg kommenterar nuläget. 
– Alla är medvetna om att den nuvarande situationen är en stor utmaning för oss som förening.  Vi har försökt att vara transparenta och ödmjuka när vi kommunicerat i frågan kring återbetalning av seriebiljetter. Vi vet att våra supportrar har olika ekonomiska förutsättningar och att Coronapandemin på ett eller annat sätt påverkar oss alla. Därför blir man extra stolt och närmast rörd av alla supportrar som direkt hör av sig och förmedlar att de står kvar med sin seriebiljett. För IF Elfsborg betyder det mycket i dagsläget i vår planering och som ännu ett positivt signalvärde. Vi har bestämt att vi ska gå stärkta ur det här tillsammans.

Under torsdagskvällen valde Guliganerna att publicera en komuniké där man uppmanade alla Elfsborgare som har möjlighet att inte kräva tillbaka någon återbetalning. Isak Edén, ordförande i Guliganerna berättar om supporterföreningens ställningstagande:
– Vi tycker sälvklart att det är tråkigt att matcherna spelas utan publik. Det finns olika åsikter i supporterled kring hur man ska förhålla sig till hela situationen i dagsläget och det har vi respekt för. Men när det ställs på sin spets handlar det om IF Elfsborgs överlevnad i slutändan och då räknas varje handling ifrån oss supportrar. Ett sådant val är att avstå återbetalning. Varje val som görs nu är något vi kommer att kunna tänka tillbaka på och vara stolta över när allt det här är över.

Länk till information och formulär för dig med seriebiljett.