Med anledning av att herrlaget mellan den 17- och 27 september spelar, håll i er nu, TRE! raka hemmamatcher har vi under dessa dagar laddat Elfsborgskalendern med aktiviteter, händelser och trevliga erbjudanden. Så klä er gult och hissa upp Elfsborgsflaggan i flaggstången för nu laddar vi upp inför – tio dagar med IF Elfsborg.

I och med pandemisituationen sker de flesta av aktiviteterna digitalt och följs bäst just i våra sociala medier. Bland annat hoppas vi att du hänger med oss i våra livesändningar inför Mjällby AIF och IFK Göteborg. Följer sändningarna av damernas sista och avgörande matcher i Division 4 södra dam, tar del av fina souvenirerbjudanden i vår webbshop och inte minst hejar fram herrlaget i de tre kommande hemmatcherna i Allsvenskan.

IF Elfsborg är oerhört tacksamma och ödmjuka inför allt stöd ni bidrar med till föreningen i dessa tider. Inför matcherna under de här tio dagarna får ni gärna, om ni kan och om ni vill fortsätta att köpa era fiktiva stödbiljetter. Dessa köper du enklast via swish på nr: 1230610584. Varje fiktiv stödbiljett kostar 50 kr/eller valfri summa.

Bankgiro: 413-3708 Skriv att det avser stödbiljetter.

Andra sätt du kan bidra hittar du här: vistartillsammans.se

Matchschema Herr- och damlag

17 september
18:00 Matchsnack Live. Liveintervjuer, samtal och uppsnack inför kvällens match. (sändningen följer du på IF Elfsborgs Youtubekanal och Facebookkanal)
19 :00 IF Elfsborg – Mjällby AIF (matchen sänds på Dplay)

20 september
17:00 Toarpsalliansen – IF Elfsborg (matchen sänds på Youtubekanalen Borås Fotboll)

21 september
19:00 IF Elfsborg – BK Häcken (matchen sänds på Dplay)

26 september
15:00 IF Elfsborg – Nittorps IK U (matchen sänds på Youtubekanalen Borås Fotboll)

27 september
16:30 Matchsnack Live. Liveintervjuer, samtal och uppsnack inför kvällens match. (sändningen följer du på IF Elfsborgs Youtubekanal och Facebookkanal)
17 :30 IF Elfsborg – IFK Göteborg (matchen sänds på Dplay)