Vilken kväll vi fick tillsammans. Under fredagskvällen hölls IF Elfsborgs historiska och digitala Elfsborgsgala. Flera priser delades ut under kvällen, däribland priser till Årets Genombrott, Årets Målskytt och Året Spelare dam och herr. Missade du vår galakväll finns den så klart att se i efterhand.

Se galan i repris här

Förutom intervjuer med gäster som Jimmy Thelin, Gabriella Uddh & Johan Larsson lyssnade vi till härlig musik av Adam Englund. Traditionsenligt delades det också ut priser till Årets Genombrott, Årets Målskytt och Årets Spelare. Priset till årets genombrott gick till Joseph Okumu & Linn Sångberg som båda gjort ett fantastiskt år och tagit flera kliv framåt i sin utveckling. Jesper Karlsson, Cornelia Andersson och Sara Jardving tog sedan emot pris som årets målskyttar, där Jesper Karlsson tillslut landade på 11 mål i Allsvenskan och Sara Jardving och Cornelia Andersson 9 mål under seriespelet. I slutet av programmet delades det också ut pris till Årets spelare. Där kammade damlagets lagkapten Gabriella Uddh och herrlagets kreativa mittfältare Simon Olsson hem priset.  Även årets Vi Tillsammans-pris delades ut. Pristagare: Eric Sjölin.

Vi tackar alla er som fanns med oss under vår digitala galakväll. Fram till söndag kväll kan ni fortfarande vara med och tävla om fina priser, dessutom finns flera auktioner uppe på Tradera just nu – redo att budas hem.

Kolla in våra auktioner här:

Ta del av våra fina vinster i vår galatävling här: