Som alltid är det med en stolthet som den gula tröjan ska bäras och så även i år. Den symboliserar vår framgångsrika historia och en hel regions stöd i ryggen. Genom den gula färgen binder den oss alla Elfsborgare samman och tar oss mot nya höjder.

Årets modell för 2021 års matchtröja är en ny hyllning till de klassiska matchtröjorna ifrån åren 1960-1980. Tröjan är en i grunden helgul Elfsborgströja med en stilig knäppbar krage. Det gör att tröjan liknar den tröja som bars av det legendariska guldlag från 1961 som för 60 år sedan vann föreningens fjärde SM-guld. Elfsborgs egendesignade revär med bokstaven ”E” finns återigen på tröjan. I år har revären letat sig ned och finns snyggt placerade runt ärmsluten. Längre ned på framsidan av tröjan finns ett snyggt broderat tygmärke med ullsaxarna i gult och svart som stoltserar med att Borås fyller 400 år.

2019 återvände den klassiska Elfsborgstexten på matchtröjan till många supporters glädje. På årets replica finns den återigen broderat på bröstet för att bäras av stolthet av damer och herrar, på väg mot nya framgångar.

När IF Elfsborg grundades valdes tidigt ett namn och färg som anspelar på hela vår region. Vi vet att vi är ifrån en stark fotbollsbygd där IF Elfsborg berör och är något alla ständigt snackar om. Av tradition har ”di gule” många supportrar runt om i hela Västergötland där vi skapar stolthet långt utanför Borås gränser. Därav återfinns i nacken det tryckta lejonet, som symboliserar hur IF Elfsborg representerar en hel region med alla supportrars stöd i ryggen.

Nu kan du förköpa årets replica och genom att vara en av de 200 första som beställer får du tröjan levererad tillsammans med en exklusivt designad box, Elfsborgspin och en skriven hälsning från en av våra A-lagsspelare. Tröjan kommer att levereras från början av april. Oavsett leveranssätt du väljer i kassan kommer din beställning att skickas till den adress du anger i din beställning/betalning. Förköpet med matchtröja, box, pin och hälsning är en begränsad upplaga med reservation för slutförsäljning. Erbjudandet gäller från 19/3 till 1/4.