På det konstituerande mötet beslutades att adjungera in Therese Bengtsson till IF Elfsborgs styrelse.

IF Elfsborgs styrelse har historiskt sett genom åren bestått av sju till nio personer och i flera fall genom adjungerade ledamöter. För att säkerställa en bred kompetens för att möta nya utmaningar och krav har IF Elfsborgs styrelse beslutat om att adjungera in Therese Bengtsson.

Therese är 39 år och Boråsare. Hon har under flera år jobbat med olika evenemang bland annat Marketplace Borås, Espria Inkubator och egna företag inom eventområdet. Idag jobbar Therese som VD på Boråsföretaget WooCode och är diplomerad i styrelsearbete via styrelseakademin och sitter idag i styrelsen för två bolag samt i två styrgrupper.

– Det är ett spännande och ärofyllt uppdrag. Jag ser väldigt mycket fram emot att spela en roll i IF Elfsborgs fortsatta resa och jag hoppas att med mina kompetenser och min bakgrund kunna bidra till styrelsens arbete, säger Therese Bengtsson.

– Vi är glada att komplettera styrelsen med Therese Bengtsson som har en gedigen erfarenhet och bred kompetens inom evenemang, styrelsearbete och ledningsarbete. Vi är övertygade att Therese kommer att ytterligare förstärka styrelsens gemensamma kunskap och kompetens samt bidraga till föreningens utveckling genom fortsatt bra och proaktivt styrelsearbete, säger IF Elfsborgs ordförande Sune Lundqvist.

/IF Elfsborg