Under IF Elfsborgs årsmöte den 10 mars beslutades det att inför 2022 göra det möjligt för er medlemmar som så önskar att även få ett fysiskt medlemskort, utöver det digitala. Årsmötet beslutade samtidigt att det ska bli möjligt att få ett fysiskt medlemskort redan 2021 samt en klubbnål utan årtal.

Under dagen (13 mars 2021) har det gjorts ett utskick via mejl till samtliga medlemmar där du som medlem kan göra din beställning av ett fysiskt medlemskort för 2021 samt en klubbnål utan årtal. Vid eventuell beställning skickas kort och pin hem till din adress du angivit när du registrerat dig som medlem. OBS! Är du medlem har du också fått ditt medlemskort digitalt i MyClub i din telefon som fungerar precis lika bra som ett fysiskt.

Har du inte fått utskicket och önskar beställa ett fysiskt medlemskort och pin?
Vänligen kontakta oss på: [email protected]