Allsvenskan är i gång och på måndag gör IF Elfsborg sin andra hemmamatch. Till den matchen öppnar vi nu upp Borås Arena för åtta personer, som just nu är maxantalet på tillåtna personer vid en offentlig tillställning.

En samlad och tydlig öppningsplan för hur vi allsvenska klubbar utifrån rådande smittläge kan genomföra säkra evenemang och stegvis kunna återgå till publik på våra arenor är sedan tidigare presenterad. Svensk Elitfotboll tillsammans med de 32 klubbar som spelar i Allsvenskan och Superettan har under en längre tid sökt dialog med politiken och ansvarig myndighet om gemensamma lösningar. Men till dess att vi får tydliga svar eller positiva signaler kring publikfrågan är åtta personer på våra arenor det vi får förhålla oss till. Förhoppningsvis får vi i framtiden möjlighet att öppna upp för fler besökare.

Under onsdagen kommer tillgängliga platser till matchen mot Mjällby att lottas fram bland våra seriebiljettsinnehavare som köpt seriebiljett för 2021. De seriebiljettsinnehavare som tilldelats biljett kontaktas via telefon senast torsdag kl. 15:00.

De seriebiljettsinnehavare som lottas fram kommer att tilldelas två biljetter. Den personen man bjuder med till matchen behöver också vara seriebiljettsinnehavare.

____________

Allt om Seriebiljett 2021 och hur du går till väga för att köpa hittar du HÄR