Stämningen, sångerna, pulsen, gemenskapen, glädjen – som vi alla har längtat – äntligen är det dags igen. Den 1 juli sker ett stort och efterlängtat steg i regeringens och Folkhälsomyndighetens plan för avveckling av restriktionerna vilket innebär att IF Elfsborg nu kan välkomna 3 000 åskådare till Borås Arena.

Samtidigt lanserar vi nu Seriebiljett – 3000 Elfsborgare. En grym chans för dig som ännu inte köpt seriebiljett och vill se IF Elfsborg på plats i sommar och i höst.

Säkra din plats på arenan och häng med på den gulsvarta resan – Seriebiljett – din chans att se gulsvart på plats i år.

>>Efter regeringens besked om att höja publiktaket ytterligare har IF Elfsborg nu sett över Borås Arenas publikkapacitet. För att IF Elfsborg ska kunna genomföra ett smittsäkert evenemang och med hänsyn till alla nuvarande restriktioner som krävs för att arrangera en allmän sammankomst står siffran om 3000 åskådare från och med 1 juli fast. Endast sittplats kommer att kunna köpas i nuläget och just nu finns inga lösbiljetter att köpa.

Seriebiljett – 3000 Elfsborgare (säljstopp 6 juli 2021 kl. 23:59)

Missa inte sommarens matcher och avslutningen av Allsvenskan. Få förtur till biljetter till mäktiga matcher i kommande Europaspelet.

PRISER (anpassade priser)

Sjungande läktaren, sittplats.
(Ståplats när restriktioner om anvisade sittplatser hävs)
Vuxen 1 200 kr (999 kr om du är medlem i Guliganerna)
Senior/Ung 700 kr (599 kr om du är medlem i Guliganerna)

Övriga läktare, sittplats.
Vuxen 2 500 kr
Senior/Ung 1800 kr

KÖP DIN SERIEBILJETT HÄR >>>

Betala direkt eller delbetala
Du väljer själv hur du vill betala. Antingen via kredit/betalkort, Swish, Internetbank, presentkort eller via Klarna som även erbjuder delbetalning. Enklaste och billigaste sättet att köpa din seriebiljett är via vår biljettshop på webben

Vid eventuella frågor, kontakta oss på [email protected] så hjälper vi dig till rätta.

Din biljett
Du kommer att få din biljett levererad via E-post. Detta innebär att efter det att du köpt din biljett kommer den att skickas till dig som en PDF via E-post, du kan välja att skriva ut den eller att ha den som mobilbiljett i din telefon.

Här följer en kort sammanfattning över vad din Seriebiljett innebär

Information om fördelning av sittplatser och andra praktiska direktiv och förhållningsregler för ett smittsäkert arrangemang kommer att tillhandahållas i god tid före match.

Frågor och svar om din seriebiljett

Jag har redan köpt en seriebiljett – innan den 21 juni. Vad gäller för mig?
I din mejlkorg har du fått information om vad som gäller för din biljett och vilka erbjudanden vi har lagt till i din seriebiljett. Har du inte fått informationen. Vänligen kontakta oss: [email protected]

Vad händer med min seriebiljett om det blir fortsatt spel utan publik 2021
Köper du Seriebiljett – 3000 Elfsborgare kan du inte begära återbetalning. Har du köpt seriebiljett till ordinarie pris 21 juni eller tidigare kan du begära återbetalning vid tre tillfällen (fem matcher åt gången) under 2021.

Återbetalning utgår mot det antal matcher som du inte får se på plats till följd av myndigheternas beslut om åskådarkapacitet. Allsvenskan består av 15 hemmamatcher och eventuell återbetalning delas därför upp i femtondelar. 

Kommer jag att få sitta/stå på min ordinarie plats när det blir spel med reducerad publik?
Vi kommer att följa myndigheternas rekommendationer gällande distansering. Vi kommer utifrån det placera ut våra seriebiljettsinnehavare på arenan och det är inte säkert att du kommer att sitta/stå på din ordinarie plats.

Vad ingår i min Seriebiljett – 3000 Elfsborgare?
(Du som köpt seriebiljett 2021 till ordinarie pris har fått information i sin mejlkorg)

-Samtliga hemmamatcher på Borås Arena i Allsvenskan för herrarna
-Samtliga hemmamatcher på Borås Arena för damerna
-Förtur till matcherna i Europa
-Möjlighet att skicka vidare din biljett om du inte kan gå
-Erbjudanden från IF Elfsborgs samarbetspartner 

Kommunikation via E-Post
Observera att all kommunikation gällande din seriebiljett sker via e-post och hemsida. Det är därför viktigt att du anger en korrekt e-postadress i samband med din bokning av seriebiljett och att du uppdaterar den på din sida, eller hör av dig till oss på [email protected] om den skulle ändras under säsongen. Saknar du en e-postadress är det ditt eget ansvar som seriebiljettsinnehavare att hålla dig uppdaterad i samband med biljettsläpp och förnyelse av seriebiljett, för att inte missa viktig information eller riskera att förlora din plats.

Frågor & Service
Upplever du tekniska problem under köpprocessen av din seriebiljett, kontakta AXS för support

Har du inte fått svar på din fråga om din seriebiljett på den här sidan?
Kontakta oss på [email protected]

Huvudpartners Officiella sportleverantörer