Seriebiljett 2021

Trots ovissa tider och inga klara besked om lättnader i publikfrågorna har en stor del Elfsborgare valt att förnya eller köpa seriebiljett för 2021. Det visar på ett stort Elfsborgshjärta, positivitet och en tro på att vi inom en snar framtid kan träffas och gå på fotboll på Borås Arena som vanligt igen.

Efter ett fantastiskt sportsligt år 2020 har blickarna riktats mot en ny säsong och nya utmaningar. Herrlaget är inne i de sista förberedelserna inför Allsvensk start. Damlaget tränar för fullt inför den preliminära seriepremiären i april och ungdomslagen nöter på med försäsongsträningen. En ny säsong är verkligen på ingång – men samtidigt får vi inte glömma av vad 2020-års fantastiska prestationer faktiskt gör för 2021. Det stora silvret i Allsvenskan, Europaplatsen och den klara seriesegern i division 4 gör att vi Elfsborgare har ett mycket spännande år framför oss.

Varför seriebiljett 2021?

Anledningarna är flera – men här är ett par.

 • Förtur till match vid reducerad publik
  När restriktionerna lättar kommer vi att välkomna er tillbaka till Borås Arena. Du som seriebiljettsinnehavare har självklart förtur till de platser som är tillgängliga.

 • Stötta gulsvart – bidra till en starkare förening
  Vi är övertygade om att allt stöd och gemenskapen kring föreningen legat till grund för de fina resultaten på planen 2020, både på dam, herr- och ungdomssidan. Var med och stötta oss även i år – för 2021 och för framtiden!

 • Förtur Europamatcher
  Du som seriebiljettsinnehavare har förtur till biljetter till våra kommande Europamatcher.

 • Var med och tävla om priser
  Köpte du din seriebiljett för 2021 innan den 15 mars är du med och tävlar om fina priser. (bland annat signerad tracket jacket, matchtröja 2020, Vi Tillsammanströja) 

   

Svensk Elitfotboll lanserar en öppningsplan för återgång till publik

Svensk Elitfotboll presenterade tidigare en öppningsplan som skildrar hur den svenska elitfotbollen utifrån rådande smittläge successivt, och i dialog med myndigheterna, ska kunna välkomna publiken tillbaka till arenorna. Läs Svensk Elitfotbolls Öppningsplan för återgång till publik här

Förnya din seriebiljett, för din plats på Borås Arena 2021 – och för framtiden. Vi Tillsammans!

Följande ingår i seriebiljett 2021:
-Samtliga hemmamatcher på Borås Arena i Allsvenskan för herrarna
-Samtliga hemmamatcher på Borås Arena för damerna
-Förtur till matcherna i Svenska Cupen
-Förtur till matcherna i Europa 
-Möjlighet att skicka vidare din biljett om du inte kan gå
-Erbjudanden från IF Elfsborgs samarbetspartner 

Guligan (Kräver medlemskap i Guliganerna),
Ordinarie, 1 099 kr
Ungdom/Senior*, 799 kr

Ståplats
Ordinarie, 1 770 kr
Ungdom/Senior*, 1 000 kr

Sittplats Kategori 1
Ordinarie, 3 680 kr
Ungdom/Senior*, 2 640 kr

Sittplats Kategori 2
Ordinarie, 2 540 kr
Ungdom/Senior*, 1 925 kr

Sittplats Familjesektion (Kravet är att du köper minst 2 biljetter, 1 vuxen och 1 ungdom eller barn)
Ordinarie, 2 500 kr
Ungdom 12-17 år, 1 900 kr
Barn 7-12 år, 900 kr

Rullstol
Ordinarie, 1 770 kr
Ungdom/Senior*, 1 000 kr

* Ungdom under 18 år och senior 65 +

I länken nedan finns fler frågor & svar. Om du inte får svar på dina funderingar där – kan du alltid kontakta oss på: [email protected]

Frågor och svar om din seriebiljett 2020 & 2021 (KLICKA HÄR)

Seriebiljetten gäller för entré till IF Elfsborgs samtliga Allsvenska matcher 2021 samt damernas hemmamatcher

För er som haft seriebiljett under 2020 har vi reserverat samma plats/platser för säsongen 2021.  7 december 2020 skickades det ut information (vanligt brev till er som inte registrerat någon E-postadress hos oss) med information om hur du enklast hämtar ut din biljett. Sista datumet för att garanterat få behålla din plats var den 31 januari 2021.

2021 kommer du att få din biljett levererad via E-post. Detta innebär att efter det att du köpt din biljett kommer den att skickas till dig som en PDF via E-post, du kan välja att skriva ut den eller att ha den som mobilbiljett i din telefon.

Försäljning av seriebiljetter 2021:

Biljettshopen på webben
Enklaste och billigaste sättet att köpa din seriebiljett är via vår biljettshop på webben. Där kan du i lugn och ro planera ditt besök på Borås Arena, du väljer själv vart du vill sitta och du kan betala med kredit/betalkort, Swish, Internetbank, presentkort eller delbetalning via Klarna

Vid eventuella frågor, kontakta oss på [email protected] så hjälper vi dig till rätta. Varmt välkommen till IF Elfsborg och Borås Arena 2021!

Annonser
Annonser
Huvudpartners
Officiella sportleverantörer