Seriebiljett 2021

Under 2020 har vi inte kunnat välkomna dig till din plats på Borås Arena. Det går inte att sätta ord på hur mycket vi saknar publiken, stämningen och gemenskapen kring matcherna. Trots att läktarna har ekat tomma har vi ändå känt av er närvaro på andra sätt.  Spelare, ledare och alla runtomkring föreningen har alla känt av det fantastiska stödet från er elfsborgare. Genom TV-rutan, på sociala medier eller via alla de olika initiativen där att stötta fotbollsföreningen IF Elfsborg stått i fokus. Helt fantastiskt – just precis som resultaten på planen den här säsongen som nu tagit Idrottsföreningen Elfsborg tillbaka till toppen och det så kittlande matchspelet i Europa. Vi är övertygade om att allt stöd och gemenskapen kring föreningen legat till grund för de fina resultaten på planen, både på dam- och herrsidan. Tack!

Den viktigaste seriebiljetten någonsin
Kommande säsong hoppas vi på att kunna välkomna dig tillbaka till Borås Arena. Blir det till att börja med reducerad publik under 2021 kommer du, seriebiljettsinnehavare, självklart att ha förtur till plats på arenan. Men idag vet ingen med säkerhet hur vår omvärld utvecklas och hur läget kommer att se ut 2021. Det vi däremot vet är att vi är fast beslutna om att hantera den utmaning vi står inför, arbeta hårt och på sikt gå stärkta som förening. Men vi behöver fortsatta att göra det tillsammans.

Förnya din seriebiljett, för din plats på Borås Arena 2021 – och för framtiden. Vi Tillsammans!

En sammanfattning av din seriebiljett 2021
Nedan följer en kort sammanfattning av vad som gäller för seriebiljett 2021.
• Om restriktionerna lättar kommer vi att välkomna er tillbaka till Borås Arena 2021. Du som seriebiljettsinnehavare har självklart förtur till de platser som är tillgängliga.
• Seriebiljettspriset är oförändrat sedan 2020.
• Seriebiljett-21 finns till försäljning från och med den 7 december kl. 09:00
• Du som seriebiljettsinnehavare har förtur till biljetter till våra kommande Europamatcher

I länken nedan finns fler frågor & svar. Om du inte får svar på dina funderingar där – kan du alltid kontakta oss på: [email protected]

Frågor och svar om din seriebiljett 2020 & 2021 (KLICKA HÄR)

Följande ingår i seriebiljett 2021:
-Samtliga hemmamatcher på Borås Arena i Allsvenskan för herrarna
-Samtliga hemmamatcher på Borås Arena för damerna
-Förtur till matcherna i Svenska Cupen
-Förtur till matcherna i Europa 
-Möjlighet att skicka vidare din biljett om du inte kan gå
-Erbjudanden från IF Elfsborgs samarbetspartner 

Guligan (Kräver medlemskap i Guliganerna),
Ordinarie, 1 099 kr
Ungdom/Senior*, 799 kr

Ståplats
Ordinarie, 1 770 kr
Ungdom/Senior*, 1 000 kr

Sittplats Kategori 1
Ordinarie, 3 680 kr
Ungdom/Senior*, 2 640 kr

Sittplats Kategori 2
Ordinarie, 2 540 kr
Ungdom/Senior*, 1 925 kr

Sittplats Familjesektion (Kravet är att du köper minst 2 biljetter, 1 vuxen och 1 ungdom eller barn)
Ordinarie, 2 500 kr
Ungdom 12-17 år, 1 900 kr
Barn 7-12 år, 900 kr

Rullstol
Ordinarie, 1 770 kr
Ungdom/Senior*, 1 000 kr

* Ungdom under 18 år och senior 65 +

Seriebiljetten gäller för entré till IF Elfsborgs samtliga Allsvenska matcher 2021 samt damernas hemmamatcher

För er som haft seriebiljett under 2020 har vi reserverat samma plats/platser för säsongen 2021. Vi kommer att skicka ut information via E-post den 7 december (vanligt brev till er som inte registrerat någon E-postadress hos oss) med information om hur du enklast hämtar ut din biljett. Observera att sista datum för att garanterat få behålla din plats är den 31 januari 2021.

2021 kommer du att få din biljett levererad via E-post. Detta innebär att efter det att du köpt din biljett kommer den att skickas till dig som en PDF via E-post, du kan välja att skriva ut den eller att ha den som mobilbiljett i din telefon.

Försäljning av seriebiljetter 2021:

Biljettshopen på webben
Enklaste och billigaste sättet att köpa din seriebiljett är via vår biljettshop på webben. Där kan du i lugn och ro planera ditt besök på Borås Arena, du väljer själv vart du vill sitta och du kan betala med kredit/betalkort, Swish, Internetbank, presentkort eller delbetalning via Klarna

Vid eventuella frågor, kontakta oss på [email protected] så hjälper vi dig till rätta. Varmt välkommen till IF Elfsborg och Borås Arena 2021!

Annonser
Annonser
Huvudpartners
Officiella sportleverantörer