Vi strävar alltid efter att utveckla oss på både det sportsliga och kommersiella planet. För dig som partner till IF Elfsborg har vi inför 2021 presenterat en helt ny nätverksapp. Genom den kommer ni partners att utöver nyheter om verksamheten kunna ta del av information om framtida nätverksevenemang och kunna anmäla er till dessa samt göra affärer i nätverket och ta del av exklusiva erbjudanden.

IF Elfsborgs nya Nätverksapp
> Anmäl dig till evenemang
> Gör business i nätverket
> Ta del av exklusiva erbjudanden
> Få de senaste nyheterna först

Har du inte laddat ned appen eller saknar du information om hur du loggar in? Kontakta oss.

Kontakter:
Jeanette Linusson, Marknadskoordinator. [email protected]
Stefan Ishizaki, Försäljning företag[email protected]

Vår partnerfolder inför 2021 är fullmatad med information om alla våra olika partnerpaket och aktiviteter. Få dig en inblick i våra nätverksaktiviteter, vår nya businesslounge och ta del övrig information kring nätverket. Klicka på länken nedan för 2021-års partnerfolder.

Partnerfolder 2021