Igår eftermiddag nåddes vi av mycket positiva besked i publikfrågan. Med start i juni kan IF Elfsborg välkomna 500 personer tillbaka till Borås arena. Detta efter att regeringen under gårdagens presskonferens bekräftade att lättnader i publikrestriktionerna kommer införas som planerat. 

Regeringen presenterade samtidigt en plan för att så småningom avveckla restriktionerna och åter öppna upp samhället. I planen ligger ett förslag om att från och med 1 juli öppna upp för 3000 personer på läktaren.

Om smittläget och belastningen på vården tillåter kan vi alltså i juni välkomna tillbaka en del av vår publik på arenan och enligt plan i juli se framemot ytterligare en höjning av publik på arenan. När väl restriktionerna lättar kommer du som seriebiljettsinnehavare ha förtur till de platser som är tillgängliga. Skulle regeringens plan om att höja publiktaket till 3000 personer från och med 1 juli innebär det att samtliga seriebiljettsinnehavare kommer att kunna få se fotboll på plats igen. Det betyder att det säkraste sättet att få se IF Elfsborgs dam- och herrlag på plats är genom att införskaffa en seriebiljett för året.

-Detta är ett mycket glädjande besked. Nu kan vi välkomna fler i publiken till våra matcher. Vi ser bland annat framemot en premiär för vårt damlag med så mycket Elfsborgspublik som möjligt på plats. Nu hoppas vi att belastningen på vården och smittläget i samhället fortsätter i rätt kurva, säger Klubbchef Stefan Andreasson.

IF Elfsborg kommer att återkomma med kommunikation och biljettinformation till samtliga seriebiljettsinnehavare närmare nästa evenemang. Som tidigare meddelats kommer matchbiljetter att lottas och fördelas lika mellan seriebiljettsinnehavare och partners utifrån restriktioner och publiktak.

IF Elfsborg kommer i nuläget inte att öppna upp försäljningen av matchbiljetter till enstaka matcher utan det är i dagsläget seriebiljett som kommer att gälla för att försäkra sig om en plats på Borås Arena. Vi vill premiera våra trogna supportrar och hoppas såklart att de som inte redan förnyat sin seriebiljett nu gör detta. Och vi välkomnar såklart även nya seriebiljettsköpare.

Äntligen släpper vi på publik på Borås Arena igen. Det säkraste sättet att få se IF Elfsborgs dam- och herrlag på plats är genom att införskaffa en seriebiljett för året.

Köp din seriebiljett här>>>

Varför seriebiljett 2021?

  • Förtur till match vid reducerad publik
    När restriktionerna lättar kommer vi att välkomna er tillbaka till Borås Arena. Du som seriebiljettsinnehavare har självklart förtur till de platser som är tillgängliga.

  • Stötta gulsvart – bidra till en starkare förening
    Vi är övertygade om att allt stöd och gemenskapen kring föreningen legat till grund för de fina resultaten på planen 2020, både på dam, herr- och ungdomssidan. Var med och stötta oss även i år – för 2021 och för framtiden!

  • Förtur Europamatcher
    Du som seriebiljettsinnehavare har förtur till biljetter till våra kommande Europamatcher.