Vid årsskiftet påbörjade Jeanette Linusson sin roll som medlemsansvarig i föreningen. Utöver sin tjänst som marknadskoordinator i IF Elfsborg har hon nu på allvar kommit in i rollen som medlemsansvarig.

-Det är en viktig roll och ett stort ansvar i en medlemsägd förening. Jag är föreningens kontakt mot våra medlemmar om det skulle dyka upp frågor kring allt från medlemsinformation och erbjudanden till att hjälpa till att registrera, säger Jeanette Linusson, medlemsansvarig IF Elfsborg.

Jeanette gör nu sitt sjunde år i IF Elfsborg och har en lång erfarenhet av arbete i och kring föreningen. Utöver arbetet med medlemsfrågor och service arbetar hon till en stor del kring partnernätverket med allt ifrån evenemang, aktiviteter och service.

-Nu är 2021-års medlemskort med pins utskickade till de som beställt för året. Härnäst väntar planering inför Djurparksdagen som vi förhoppningsvis kan genomföra i år. En mycket populär aktivitet bland våra medlemmar och som samtliga i föreningen jobbar för och samlas kring, säger Jeanette Linusson, medlemsansvarig IF Elfsborg.

 

Medlemsansvarig & Kontakt
Om du har frågor kring ditt medlemskap är du välkommen att kontakta oss på: [email protected]