IF Elfsborg är åter tillbaka i Europaspel – och senare i sommar kliver man in den nystartade Uefa Europa Conference Leagues andra runda. Under onsdagseftermiddagen lottade Uefa fram att FC Milsami Orhei eller FK Sarajevo blir IFE:s motståndare.

Tack vare andraplatsen i allsvenskan i fjol är IF Elfsborg, tillsammans med BK Häcken och Hammarby IF (cupvinnare), kvalificerat till den nya Uefa-turneringen Europa Conference League. En tredjedivision bakom nuvarande Champions League och Europa League.

Under onsdagen lottade Uefa fram motståndet för IF Elfsborg som i slutet av juli kliver in i turneringens andra runda. Där föll lotten på vinnaren av mötet mellan FC Milsami Orhei (Moldavien) och FK Sarajevo (Bosnien och Hercegovina). IF Elfsborg kommer inleda dubbelmötet på hemmaplan.

Europa Conference League (andra kvalrundan)

22 juli: IF Elfsborg–FC Milsami Orhei/FK Sarajevo

29 juli: FC Milsami Orhei/FK Sarajevo–IF Elfsborg

Publik
Match Q2 och Q3 ingår nu i din seriebiljett om du köper eller har köpt seriebiljetten innan 21 juni kl 12:00. KÖP DIN SERIEBILJETT HÄR>>>
IF Elfsborg kommer att återkomma i juli med publikinformation och eventuell försäljning av lösbiljetter.