Stämningen, sångerna, pulsen, gemenskapen, glädjen – som vi alla har längtat – äntligen är det dags igen. Den 1 juli planeras ett stort och efterlängtat steg i regeringens och Folkhälsomyndighetens plan för avveckling av restriktionerna. Det innebär att IF Elfsborg, på ett smittsäkert sätt, kan välkomna 3000 åskådare till Borås Arena.

Dessa platser är till för dig som trogen Elfsborgare och seriebiljettsinnehavare. Du kan vid utökat publiktak om 3000 åskådare se framemot att se allsvensk fotboll på plats igen. Du har garanterad plats/platser på Borås Arena under kommande allsvenska matcher.

Men redan nu tillåts 500 åskådare på läktaren och den 29 juni spelar damlaget en efterlängtad premiärmatch på Borås Arena i seriespelet i Division 3. Till den matchen kommer vi att släppa på 500 personer i publik. Du som seriebiljettsinnehavare har givetvis förtur till biljetterna. (Läs mer om dampremiären längre ned i texten.)
_______

Vi känner en enorm glädje över att kunna välkomna dig tillbaka och vi hoppas att du känner dig lika glad och taggad inför detta. Vi vill återigen passa på att tacka dig som köpt seriebiljett för 2021 utan att tveka och utan att helt veta när gulsvart skulle kunna gå att se på plats igen. För att visa föreningens tacksamhet över din lojalitet och ditt Elfsborgshjärta har vi nu lagt till ett par erbjudanden i din seriebiljett 2021 som vi hoppas att du ska uppskatta.

Din seriebiljett 2021 innehåller nu

• *25% i vår souvenirshop på Intersport. Från 17 juni – 17 juli (Köp i fysisk butik – uppvisning av din seriebiljett) (Endast ett köptillfälle).
• *Matchbiljett till kvalmatcherna (Q2 och Q3) i Europa
• *Du är med i utlottningen av biljetter till Elfsborgsgalan 2021
• Samtliga hemmamatcher på Borås Arena för herrarna i allsvenskan 2021 (Se spelschemat här)
• Samtliga hemmamatcher på Borås Arena för damerna (Se spelschemat här)
• Förtur till matcherna i Europa (matchbiljett till Q2 och Q3 ingår)
• Möjlighet att skicka vidare din biljett om du inte kan gå
• Erbjudanden från IF Elfsborgs samarbetspartner

*Dessa erbjudanden gäller endast om du betalat för samtliga matcher och inte begärt återbetalning av din Seriebiljett.

Med reservation för att nuvarande planer för publikrestriktioner för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar förändras.

Seriebiljett 2021 går fortfarande att köpa

Till måndagen den 21 juni kl. 12:00 går det att köpa seriebiljett 2021 med matchbiljett till Q2 och Q3 i Europa. Här köper du din seriebiljett (LÄNK)

Betala direkt eller delbetala
Du väljer själv hur du vill betala. Antingen via kredit/betalkort, Swish, Internetbank, presentkort eller via Klarna som även erbjuder delbetalning. Enklaste och billigaste sättet att köpa din seriebiljett är via vår biljettshop på webben

Vid eventuella frågor, kontakta oss på [email protected] så hjälper vi dig till rätta.

Din biljett
Du kommer att få din biljett levererad via E-post. Detta innebär att efter det att du köpt din biljett kommer den att skickas till dig som en PDF via E-post, du kan välja att skriva ut den eller att ha den som mobilbiljett i din telefon.

Läs mer om ditt seriebiljettsköp här >>>

Här följer en kort sammanfattning över vad din Seriebiljett innebär

•IF Elfsborg planerar att från och med den 1 juli släppa in 3 000 seriebiljettsinnehavare per hemmamatch på Borås Arena. 500 åskådare tillåts just nu där dampremiären den 29 juni berörs.
• Just nu har endast seriebiljettsinnehavare möjlighet till matchbiljett.
• Tills att restriktionerna om anvisade platser försvinner kommer du att bli tilldelad en plats. Först efter att restriktionerna hävts blir du placerad på den plats/stol du köpt för året.

Information om fördelning av sittplatser och andra praktiska direktiv och förhållningsregler för ett smittsäkert arrangemang kommer att skickas ut innan match.

Seriepremiär damlag 29 juni – med 500 åskådare

Den 29 juni spelar damlaget en efterlängtad premiärmatch i seriespelet i Division 3. Det blir IF Elfsborgs första match med en större publik sedan mycket lång tid tillbaka. I och med att matchen spelas i juni tillåts 500 åskådare – och vi hoppas självklart att fylla dessa platser för att tillsammans skapa en härlig inramning och en mäktig stämning runt premiären.

Platserna är just nu endast tillgängliga för seriebiljettsinnehavare. I och med att vi är fler än 500 seriebiljettsinnehavare och att intresset är stort kommer vi nästa vecka (v.25) att skicka ut ett formulär till samtliga som köpt seriebiljett för året. I formuläret får du svara på om du har tänkt att gå på damlagets premiärmatch den 29 juni. Om intresset överstiger publiktaket om 500 personer kommer vi att lotta ut platserna bland våra seriebiljettsinnehavare som planerar att gå på matchen. Mer information om detta skickas ut v.25.

Matchen spelas den 29 juni kl 18:00 på Borås Arena. För motståndet står Brämhults IK.