Information gällande e-postutskick

 Nu har alla våra seriebiljettsinnehavare fått utskick med ett erbjudande om att köpa matchbiljetter till IF Elfsborg – Feyenoord den 26 augusti. Länk till biljettköp finns i samma mejl.

Har du som seriebiljettsinnehavare inte fått utskicket? Vänligen extrakolla skräpposten. Finns inte utskicket i skräpposten kan det vara så att du tidigare avanmält dig från våra utskick. Vänligen kontakta oss på [email protected]

Publikkapaciteten på Borås Arena utifrån aktuella restriktioner är 3 000. I skrivande stund är det stort intresse för platser på sjungande läktaren. Först till kvarn gäller.

 Just nu är lösbiljetter till matchen inte öppen för försäljning. Endast seriebiljettsinnehavare och sponsorer kommer att erbjudas köp av biljetter. Om det eventuellt finns biljetter kvar när erbjudandet löper ut kommer IF Elfsborg att informera om detta. Medlemmar har förtur till eventuella kvarvarande biljetter. Informationen publiceras på elfsborg.se.

IF Elfsborg – Feyenoord

Play Off | Europa Conference League
26 augusti 19:00 Borås Arena