Lördagen 28 augusti reste IF Elfsborgs partners som tränar fotboll på torsdagar i det så kallade Poollandslaget till Varberg för att drabba samman mot Varbergs BOIS partners. Efter en hård kamp segrade IF Elfsborg med 2-1. Efter matchen bjöds alla spelare och publik på hamburgare och korv av matchvärden Särlakoket som ställt upp tillfällig grillstånd vid sidan av plan. Tack till Pelle och Bella samt Lorden och Bredberg som agerade kockar. Tack också till Borås Tidning som också var matchvärdar.

Efter sedvanlig träff på Kallbadhuset för spelarna bjöds på 3-rätters på Varbergs Stadshotel Aisa Spa. Till detta underhållning av Obducenterna där ingen mindre än vår egen hedersordförande Bosse Johansson höll i mikrofonen.

Priser gick till Matchens målskytt: Jonathan Kiely, Bogstedts Bil, Matchens prestation: Mathias Parkhagen, Ellos samt Matchens lirare: vår egen Vedad Aganovic

Dessutom fick IF Elfsborgs Roland Hüttner pris som Matchens Lirare på plats utsett av Kronans Fisk i Varberg.

Hederspriset Flås å Blås gick i år till ingen mindre än Johan Sjöberg med motiveringen att när han nu lämnat IF Elfsborg som arbetsplats så får han priset för sitt stora engagemang och kämpainsatser. Och att han fortfarande lever upp till sitt rykte; KAPTEN BLOD.

Avslutningsvis måste nämnas coacherna P-G Fransén, Jouni Lupala, Björn Strömberg och Janne Frick. P-G Fransén och Björn Strömberg var med i första utgåvan av Poollandslaget som startade för 22 år sedan. I årets upplaga startade de bådas söner Kalle Fransén och Martin Strömberg – det bådar gott för tillväxten!