Flowlife blir återhämtningspartner till IF Elfsborg

Samarbetet mellan IF Elfsborg och Flowlife påbörjades under sommaren. Där Flowlife med sin verksamhet inom träning- och återhämtningsprodukter utrustat våra gym och herrlagsspelare med innovativa produkter för att främja spelarnas välmående. Nu utökas samarbetet mellan IF Elfsborg och Flowlife.

–IF Elfsborg strävar alltid efter att bli bättre, både på plan och utanför. Att kunna knyta till oss Flowlife som officiell återhämtningspartner ger bästa möjliga förutsättningar för att kunna erbjuda våra spelare återhämtningsalternativ både på Borås Arena och hemma hos varje spelare, säger klubbchef Stefan Andreasson.

–Arbetet med att utveckla och hjälpa elitfotbollen i att effektivisera sin återhämtning fortsätter och vi känner oss superstolta över att få stötta Elfsborg med detta, säger Lucas Wasniewski, VD på Flowlife.


Flowlife är ett svenskt företag som fokuserar på träning- och återhämtningsprodukter.

Läs mer om Flowlife