Elfsborgare – tack för senast. Vilken inramning och vilken stämning. Tack vare ert starka, stolta och gulsvarta stöd bärgade vi ännu en viktig trepoängare i Västderbyt mot IFK Göteborg. Nu återstår det endast tre hemmamatcher av den Allsvenska säsongen och som vanligt kommer vi att behöva alla er Elfsborgares fortsatta och fantastiska stöd på arenan – så se till att köpa era biljetter.  

Måndagen den 29 november gästar AIK i årets allra sista allsvenska hemmamatch. Till matchen har IF Elfsborgs medlemmar och seriebiljettsinnehavare nu förtur till att köpa biljetter. Biljettsläppet sker tisdag 12 okt kl. 10:00. Till våra två kommande hemmamatcher är redan biljetterna släppta – se information med länkar till biljettköp längre ned i artikeln.

IF Elfsborg – AIK
Måndag 29 november | 19:00
Borås Arena

Lösbiljetter (Medlemmar och seriebiljettsinnehavare)

Våra medlemmar och seriebiljettsinnehavare har förtur till köp av lösbiljetter. Förtursinformation med länk till biljettköp skickas ut via mejl 12 oktober kl. 10:00. Erbjudanden gäller fram till 17 oktober kl. 23:59. (Gäller för medlemmar som betalat medlemsavgift för 2021 senast 30/9 – 21.)

Lösbiljetter (fysisk försäljning)

Måndagen den 18 oktober startar vi den fysiska försäljningen av lösbiljetter på platser i Borås. (vi återkommer med exakta tider och platser)

Lösbiljetter (digitalt i vår biljettshop)

Måndagen den 25 oktober kl. 10:00 släpper vi upp biljetter i vår biljettshop på elfsborg.se.

Bortasupportrar

Biljetter till bortasektionen, ståplats, säljs via bortalagets kanaler.

 


IF Elfsborg – IK Sirius
Söndag 24 oktober | 15:00
Borås Arena

Köp biljetter här >>>

Seriebiljettsinnehavare

Seriebiljettsinnehavare kan från och med matchen mot IK Sirius återgå till ordinarie platser.


IF Elfsborg – Varbergs BoIS
Lördag 6 november | 15:00
Borås Arena

Köp biljetter här >>>

Seriebiljettsinnehavare

Seriebiljettsinnehavare kan från och med matchen mot IK Sirius återgå till ordinarie platser.