Elfsborgare – tack för senast. Vilken inramning och vilken stämning. Tack vare ert starka, stolta och gulsvarta stöd bärgade vi ännu en viktig trepoängare i Västderbyt mot IFK Göteborg. Nu återstår det endast tre hemmamatcher av den Allsvenska säsongen och som vanligt kommer vi att behöva alla er Elfsborgares fortsatta och fantastiska stöd på arenan – så se till att köpa era biljetter nu! 

Nu går det att köpa biljetter till IF Elfsborg – AIK

 Måndagen den 29 november gästar AIK i årets allra sista allsvenska hemmamatch. Till matchen har IF Elfsborgs medlemmar nu förtur till att köpa biljetter och seriebiljettsinnehavare möjligheten att köpa till ytterligare biljetter innan de släpps till allmän försäljning.

Våra medlemmar och seriebiljettsinnehavare har via e-post nu fått information med länk till biljettköp. Erbjudanden gäller fram till 17 oktober kl. 23:59. (Gäller för medlemmar som betalat medlemsavgift för 2021 senast 30/9 – 21.)

Har du som medlem inte fått utskicket? Vänligen kolla skräpposten. Finns inte utskicket i skräpposten kan det vara så att du tidigare avanmält dig från våra utskick. Vänligen kontakta oss på [email protected]

IF Elfsborg – AIK
Måndag 29 november | 19:00
Borås Arena

Biljetter – Allmän försäljning

• Tisdagen den 19 oktober startar vi den fysiska försäljningen av lösbiljetter på plats på IF Elfsborgs kansli.
Öppetider: Tisdag 19 okt kl. 09:00 – 12:00, Onsdag 20 okt 13:00 – 16:00, Torsdag 21 okt 09:00 – 16:00

• Måndagen den 25 oktober kl. 10:00 släpper vi upp biljetter i vår biljettshop på elfsborg.se.

Bortasupportrar

Biljetter till bortasektionen, ståplats, säljs via bortalagets kanaler.


Kommande matcher

IF Elfsborg – IK Sirius
Söndag 24 oktober | 15:00
Borås Arena

Köp biljetter här >>>


IF Elfsborg – Varbergs BoIS
Lördag 6 november | 15:00
Borås Arena

Köp biljetter här >>>