Från och med söndagens match gäller ordinarie seriebiljett vid entréerna. Alltså den biljett du köpte till årets säsong. Seriebiljetten levererades till dig via E-post i samband med ditt köp och skickades till dig som en PDF, som du antingen kan skriva ut eller ha som mobilbiljett i din telefon.

Under året har du som seriebiljettsinnehavare placerats ut på läktaren av vårt biljettsystem utifrån tidigare pandemirestriktioner. Men från och med matchen mot IK Sirius den 24 oktober kommer du att kunna sitta på det stolsnummer som står på din seriebiljett.

Vid eventuella frågor, kontakta oss på [email protected]org.se så hjälper vi dig till rätta.

Vi ses på söndag!

Kommande matcher

IF Elfsborg – IK Sirius
Söndag 24 oktober | 15:00
Borås Arena

Köp biljetter här >>>


IF Elfsborg – Varbergs BoIS
Lördag 6 november | 15:00
Borås Arena

Köp biljetter här >>>


IF Elfsborg – AIK
Måndag 29 november | 19:00
Borås Arena

Biljettinformation >>>