Alltid saknad – aldrig glömd. Den 29e oktober har det gått sju år sedan vår vän och kollega Klas Ingesson lämnade oss. Klas minne kommer alltid att leva kvar och föreningen kommer alltid att vara präglat av hans anda och värderingar.

Klas värderingar vill vi bevara och lyfta fram inom IF Elfsborg. Varje gång vi pratar om Klas, berättar om ett minne eller håller upp en flagga med hans ansikte på läktaren är det exempel på stunder då han finnas med oss i vardagen. Genom stiftelsen Hedra Klas Ingesson kan du som privatperson även bidra ekonomiskt för att utveckla IF Elfsborg i Klas Ingessons anda.

Stiftelsen Hedra Klas Ingesson

Stiftelsen Hedra Klas Ingesson ska i första hand stödja, stimulera och belöna intressen för att utveckla IF Elfsborg i Klas Ingessons anda. Detta kan röra sig om stöd till arbete med viktiga värderingar kring idrotten, att främja en positiv supporterkultur, support till funktionshindrade eller utsatta barn och ungdomar med mera. Du kan skänka ditt bidrag till Stiftelsen Hedra Klas Ingesson på antingen bankgiro eller Swish.

Bg: 585-2702
Swish: 123 538 25 85

Köp Hedra Klas Ingesson-halsduken
Halsduken skickas inom 7 dagar från orderdatum

Läs mer om Klas Ingessons stiftelse här

Fredag 29 oktober är dagen då Klas lämnade oss. Ett podium kommer att sättas upp vid Klas Ingessons minnesplats vid Borås Arena och alla Elfsborgare är välkomna under dagen för att tända ett ljus, lämna en blomma och tillsammans minnas Klas.