Frukostseminarium: Janne Josefsson

Publicerad: 2021-11-17 10:11, Uppdaterad 2022-03-07 16:42

Under tisdagsmorgonen var det dags för frukostseminarium i vår business lounge på Borås Arena. Cirka 80 Elfsborgspartners samlades för att lyssna på Janne Josefsson, och det bjöds på frukostmacka, juice och kaffe.

Det kanske inte är många som vet, men Janne Josefsson var under flera år bosatt i Sjömarken och arbetade då för Sveriges Radio. Där sände han bland annat programmet Elfte timmen tillsammans med Lasse Brandeby, som var det första radioprogrammet där lyssnare fick ringa in ocensurerat i direktsändning.

Janne Josefsson delade under den dryga timmen seminariet pågick med sig av berättelser om svåra stunder och hot under karriären – men också en mängd anekdoter som fick skratten att sprida sig genom lokalen från tiden i Borås, karriären och livet i stort. Seminariet avslutades med att de som var på plats fick möjligheten att ställa frågor till Janne.

Se bilder från seminariet i bildspelet ovan.

Läs mer om IF Elfsborgs partnernätverk och partneraktiviteter

Huvudpartners Officiella sportleverantörer