Aktiviteter Kommande och genomförda

2021 års nätverksaktiviteter

2021 års Elfsborgsgala 5 december

Inbjudan till årets gala har nu gått ut till alla partners. Saknar ni inbjudan, kontakta [email protected]

Nätverksträff /Frukostseminarium 16 november

https://www.anpdm.com/public/event/RegistrationForm/424A5A4672474250447040

Storstadsresan 30-31 oktober

3 bussar med ca 150 partners och anställda åkte tidigt en lördagsmorgon mot Stockholm. I bussarna genomförde man olika aktiviteter såsom quiz, tävlingar och referensbyggande. Väl framme vid Clarion hotell Stockholm fick vi lyssna till Jens T Andersson. En mycket uppskattad timme där han berättade om sin fotbollsresa.
Middagen på kvällen genomfördes med gäster. Bla fanns landslagets Peter Wettergren på plats för intervju. Kvällen avslutades med sång av Rymdpojken aka. Adam Englund som sjöng de gulsvarta sångerna och mycket mer.

På söndagen begav vi oss till Norrköping för att se matchen mellan IFK Norrköping och IF Elfsborg. Tyvärr fick vi ge oss hem utan några poäng.

Poollandslaget möte Ellos 20 oktober

Årets match mellan IF Elfsborg Poollandslaget och ELLOS GROUP på Borås Arena slutade 4-2.
Stort tack till publiken som trotsade det kalla vädret 💛🖤

Kundevent hos Exakta 18 oktober

Måndagen 18 oktober bjöd Exakta in till sina lokaler i Viared till uppladdning inför IF Elfsborgs bortamatch mot Djurgården. Exakta bjöd på storbildsskärm och snacks. Ett lyckat event där IF Elfsborg besegrade Djurgården med 0-3.

Poollandslaget i Varberg 28-29 augusti

Enligt tradition reser Poollandslaget till Varberg för att möta Varbergs BOIS sponsorer i en match som de gule vann. Matchens lirare blev Vedad Aganovic som gjorde flertalet räddningar i det gula målet.
Särlakoket bjöd på hamburgare och korv efter matchen. Därefter bar det av till Kallbadhuset för en stunds relax och umgänge.
Vid middagen på Varbergs Stadshotell Aisa Spa överraskades gästerna av ingen mindre än vår hedersordförande Bosse Johansson med sitt band Obducenterna när de rev av ett stort antal punklåtar med kultstatus.

Elfsborgsgolfen 23 augusti

Måndagen bjöd på strålande sol och 20 grader varmt på Borås Golfklubb när årets sponsorgolftävling skulle avgöras. Rekordmånga anmälda (72 startande) samt ett 30 tal medarbetare för de 14 företag som ställde upp som hålvärdar gjorde dagen till en mycket trevlig tillställning.

Dagen startade med en god lunch i golfrestaurangen och 12.30 slog alla ut i en shotgun. På 15 av 18 hål stod sedan en golfvärd – sponsorföretag som bjöd på dryck, snacks och en och annan extratävling. Inslag som gjorde rundan extra trevlig för de medverkande.

Prisutdelningen efter avslutad runda hölls på golfklubben där hålvärdarna delade ut inte mindre än 2 längsta drive och 4 närmast hål!! Sedan var det dags att kora dagens vinnare. Och första pris gick till Ingemar Klasson på Kungälvs Rörläggeri på 68 slag netto. Stort grattis till Ingemar som nu får ha vandringspokalen till det är dags igen nästa år!

IF Elfsborg tackar spelare och medverkande företag med ett stort TACK!

Vinnare

1 KLASSON, Ingemar, Kungälvs Rörläggeri 26 -4 68
2 LINDVERT, Stefan, PEAB 33 -3 69
3 TYRÉN, Henrik, Lambertsson 10 -1 71
4 GÖTHFELT, Lars, IF Elfsborg 12 -1 71
5 FRÖJD, Dan, Never Offside 15 -1 71

 

Medverkande hålvärdar:

 • RO-GRUPPEN – närmast mitten VINNARE: Peder Ekberg, Probeco
 • LÄNSFÖRSÄKRINGAR
 • CONVINI
 • STEMA
 • FASTIGHETSBYRÅN – närmast hål VINNARE: Martin Andersson, IF Elfsborg
 • JENSEN SWEDEN AB
 • SEB – närmast hål VINNARE: Anders Hallström, Exakta Print
 • SÄKRA – närmast snöret VINNARE: Jonas Skogsberg, Input
 • ELEKTROKYL-ENERGITEKNIK – längsta drive VINNARE Marcus Håkansson, Borås GK
 • PULS FM – närmast hål VINNARE: Mikael Andersson, Mickson
 • ERA GARNISONEN
 • BORÅS BILGRUPPEN – VINNARE meddelas i efterhand
 • FAMILJEN SANDWALL
 • EXAKTA PRINT – närmast hål VINNARE: Marcus Håkansson, Borås GK
 • LOTUS HOTEL GROUP – längsta drive VINNARE: Stefan Ishizaki, IF Elfsborg

Nätverksresa Europa 11 – 13 augusti

Till IF Elfsborgs returmöte mot Velez Mostard i Conference League Q3 åkte IF Elfsborg med ett 40-tal partners till Sarajevo i Bosnien. Vilken fest det bjöds på! Förutom att IFE vann med 4 mål mot 1 så bjöd Sarajevo på fint väder och trevlig sightseeing.

Nätverkslunch 21 juni

Måndagen 21 juni bjuder vi in till nätverksträff med lunch hos Restaurang Balthazar!
Vi snackar nuläge, publikfrågan, Europaspel mm. Vi har en abonnerad yta med begränsat antal platser – så anmäla dig redan idag – endast i nätverksappen.

Dag: Måndag 21 juni
Tid: 12.00 – 13.30
Plats: Restaurang Balthazar i Pallashuset.

Kundevent Eton Outlet Gånghester 10 juni

IF Elfsborg kunde bjuda in personer från vårat sponsornätverk till Eton Shirts helt nya Outlet-butik, för att kunna köpa otroligt snygga skjortor och accessoarer till grymma priser. Stort tack till Eton-outlet speciellt tack till Jonathan Ulenius och Adrian Weijangardi som gjorde kvällen möjlig.

Padelturnering 8 juni

Under tisdagen gick IF Elfsborgs padelturnering av stapeln. En rad representanter från flera av våra partners njöt av härlig stämning och tävlade om fina-fina priser.

Stort tack till alla som gjorde IF Elfsborgs padelturnering till en riktigt härlig dag! Förutom spännande padelmatcher och trevlig gemenskap serverade NaPi.se napolitansk pizza från sin foodtruck och under hela dagen fanns  Convini Kaffeknappen på plats och serverade gott kaffe.

I finalen möttes Fredrik Andén och Mathias Parkhagen (Team Ellos Group) och förra årets segrare Anders Svensson och Johan Karlsson (Sparbanken Sjuhärad) i en rafflande kamp om 1;a platsen. För andra året i rad stod tillslut Anders Svensson och Johan Karlsson som segrare i turneringen och de glada vinnarna fick ta emot priser från bland annat Convini Kaffeknappen, Paroy och Elfsborg Racketcenter

Ett speciellt tack till;
Elfsborg Racketcenter
Convini Kaffeknappen
Högbergs rör 
Paroy
NaPi pizza 

Digital kickoff-lunch 7 april

Till årets kickoff hade samtliga IF Elfsborgs partners fått erbjudande om hemleverans av lunch. I elbilar från Volkswagen tillsammans med vår huvudpartner Toveks Bil körde under förmiddagen Elfsborgspersonal ut lunchsallader till våra partners. De goda lunchsalladerna kom från vår partner ICA City Knalleland.

Stefan Ishizaki och Stefan Andreasson höll i kickofflunchen där både Rasmus Alm och Alexander Bernhardsson var inbjudna och fick frågor om premiären, kommande säsongen och europaspelet. Sedan gästade manager Jimmy Thelin studion som fick svara på frågor både från Stefan & Stefan men också från våra partners digitalt via Zoom.

16 februari- Digital nätverksträff

Årets första träff i Elfsborgsnätverket blev en digital träff där vi presenterar den nya nätverksappen Score.
Förutom Stefan Andreasson som inledde mötet så fanns också Stefan Ishizaki på plats och berättade att han ser fram emot fortsatt arbete i klubben men nu på marknad och mest längtade han efter att se alla i verkliga livet i samband med någon av våra aktiviteter.

Därefter lämnade vi taktpinnen till Dan Fröjd och Henrik Stenmo från Never Offside som presenterade Nätverksappen. Dels bakgrund, fördelar och mer praktiskt hur vi kan använda oss av verktyget.

För dig som inte hade möjlighet att delta (eller vill lyssna en gång till) så finns det möjlighet på tisdag 23 februari kl. 10.00. Följ länken nedan för att anmäla dig.

Anmäl dig till nästa digitala nätverksträff här

 

2020 års nätverksaktiviteter

26 november – Padelturnering hos PDL i Viared

OBS! Turneringen är inställd pga nya hårdare restriktioner.

 

Genomförda evenemang under hösten 2020

29 oktober – Nätverkslunch på Borås Arena

Torsdagens nätverkslunch för IF Elfsborgs partners höll återigen i businessloungen på Borås Arena där Balthazar serverade en god lunch. Efter lunchen gästades sällskapet av IF Elfsborgs fysteam, fysansvarig Dan Fransson och fystränare Victor Stoltz som hade en intressant föreläsning om hur de jobbar med all den träningsdata som samlas in om varje spelare. Lite av en ”behind the scenes” inom föreningen.

Vi tackar alla som kom och hoppas att vi snart ska kunna ses igen!

 

28 oktober – Elfsborgskväll hos Eton i Gånghester

På onsdagen hade IF Elfsborg, tillsammans med vår partner Eton, den stora glädjen att bjuda in våra partners till en Elfsborgskväll i outletbutiken i Gånghester. Butiken var välfylld och alla Elfsborgare fick dessutom en valfri accessoar på köpet vid köp av tre skjortor.

Tack Eton för en trevlig kväll!

27 oktober – Poollandslaget spelar match mot Ellos personal

Inom nätverket IF Elfsborg träffas varje vecka ett gäng entusiaster och tränar fotboll på Borås Arena. Nu har IF Elfsborgs samarbetspartner Ellos Group, med lagledare Mathias Parkhagen utmanat gänget i poollandslaget på en match i Rydahallen.

Stämningen var på topp och matchen blev tuff. Poollandslaget klev efter 2 x 30min ut som segrare med 4-1. Målskyttar i poollandslaget var; Jan Linusson (Exakta), Stefan Karlsson (Sparbanken Sjuhärad), Fredrik Parkhagen (Fastighetsbyrån), Jimmy Jerström (RO-gruppen).
Vi tackar Ellos Group för motståndet och hoppas på fler matcher i framtiden. Domare i matchen var Milan Ilic.

24 september – Nätverkslunch på Borås Arena med Anders Svensson

 

 

Annonser
Annonser
Huvudpartners
Officiella sportleverantörer