Aktiviteter Kommande och genomförda

2021 års nätverksaktiviteter

16 februari- Digital nätverksträff

Årets första träff i Elfsborgsnätverket blev en digital träff där vi presenterar den nya nätverksappen Score.
Förutom Stefan Andreasson som inledde mötet så fanns också Stefan Ishizaki på plats och berättade att han ser fram emot fortsatt arbete i klubben men nu på marknad och mest längtade han efter att se alla i verkliga livet i samband med någon av våra aktiviteter.

Därefter lämnade vi taktpinnen till Dan Fröjd och Henrik Stenmo från Never Offside som presenterade Nätverksappen. Dels bakgrund, fördelar och mer praktiskt hur vi kan använda oss av verktyget.

För dig som inte hade möjlighet att delta (eller vill lyssna en gång till) så finns det möjlighet på tisdag 23 februari kl. 10.00. Följ länken nedan för att anmäla dig.

Anmäl dig till nästa digitala nätverksträff här

 

2020 års nätverksaktiviteter

26 november – Padelturnering hos PDL i Viared

OBS! Turneringen är inställd pga nya hårdare restriktioner.

 

Genomförda evenemang under hösten 2020

29 oktober – Nätverkslunch på Borås Arena

Torsdagens nätverkslunch för IF Elfsborgs partners höll återigen i businessloungen på Borås Arena där Balthazar serverade en god lunch. Efter lunchen gästades sällskapet av IF Elfsborgs fysteam, fysansvarig Dan Fransson och fystränare Victor Stoltz som hade en intressant föreläsning om hur de jobbar med all den träningsdata som samlas in om varje spelare. Lite av en ”behind the scenes” inom föreningen.

Vi tackar alla som kom och hoppas att vi snart ska kunna ses igen!

 

28 oktober – Elfsborgskväll hos Eton i Gånghester

På onsdagen hade IF Elfsborg, tillsammans med vår partner Eton, den stora glädjen att bjuda in våra partners till en Elfsborgskväll i outletbutiken i Gånghester. Butiken var välfylld och alla Elfsborgare fick dessutom en valfri accessoar på köpet vid köp av tre skjortor.

Tack Eton för en trevlig kväll!

27 oktober – Poollandslaget spelar match mot Ellos personal

Inom nätverket IF Elfsborg träffas varje vecka ett gäng entusiaster och tränar fotboll på Borås Arena. Nu har IF Elfsborgs samarbetspartner Ellos Group, med lagledare Mathias Parkhagen utmanat gänget i poollandslaget på en match i Rydahallen.

Stämningen var på topp och matchen blev tuff. Poollandslaget klev efter 2 x 30min ut som segrare med 4-1. Målskyttar i poollandslaget var; Jan Linusson (Exakta), Stefan Karlsson (Sparbanken Sjuhärad), Fredrik Parkhagen (Fastighetsbyrån), Jimmy Jerström (RO-gruppen).
Vi tackar Ellos Group för motståndet och hoppas på fler matcher i framtiden. Domare i matchen var Milan Ilic.

24 september – Nätverkslunch på Borås Arena med Anders Svensson

17 september – Elfsborgsgolfen 2020

Prisutdelning

Elfsborg Resultatlista netto

Elfsborg Resultatlista -schratch

 

4 juni – Padelturnering

 

 

Annonser
Annonser
Huvudpartners
Officiella sportleverantörer