Fina priser delades ut under ungdomsavslutning!

Publicerad: 2021-11-19 10:08, Uppdaterad 2022-03-07 16:42

Äntligen kunde vi träffas fysiskt igen för den årliga ungdomsavslutningen som gick av stapeln under torsdagskvällen. En lång tradition inom IF Elfsborg där priser och utmärkelser delas ut till våra yngsta spelare.

Efter det obligatoriska fikat var första punkten på programmet intervju med herrlagsspelarna Christopher Mcvey och Tim Rönning. Spelarna berättade om säsongen, vad de sysslar med på fritiden, vem som är bäst på FIFA och hur det är att spela i IF Elfsborgs A-lag och vad som krävs för att nå dit. Efter det delades det ut diplom och medaljer. De spelare som i sin årskull vann Bästa Kompis–priset fick även ta emot ett ungdomsstipendium i form av 500 kronor från Gamla Elfsborgare och Sven Jonassons minnesfond. Stipendium ur Bäcks minnesfond delades även ut.

Även våra tränare och  lagledare hyllades på scenen för deras fantastiska arbete under säsongen.

Se bildspelet från avslutningen längre upp i artikeln.

Vinnarna av årets Bästa Kompis, Gamla Elfsborgaren och Sven Jonassons stipendium:

P9 – Milou Edlund

P11 – Einar Käck

F13 – Maryam Mahmoudi

P13 – Eric Eliasson

P14 – Joel Karlsson

P14 – Arvid Einarsson (Bäcks minnesfond)

Huvudpartners Officiella sportleverantörer