Familjeaktiviteter på söndag

Publicerad: 2022-05-17 14:22

På vår Familjeläktare kan du som bekant ta med hela familjen på Elfsborgsmatch till ett bra pris och uppleva den härliga stämningen när vi tillsammans stöttar gulsvart.

Inför helgens västderby på Borås Arena är hela den, inför matchen, utökade familjesektionen slutsåld, vilket vi såklart tycker är fantastiskt roligt då det betyder att många unga supportrar med familjer kommer vara på plats!

På söndag börjar dessutom inte det roliga vid avspark – utan tidigare än så. Från klockan 12:00 är alla Elfsborgare välkomna till Borås Arena för att ta del av aktiviteter för hela familjen.

Uppladdning för hela familjen

Innan den byggs om för framtida ändamål öppnar vi för första gången upp lokalen under Ålgårdsläktaren bredvid Max Hamburgerrestaurang som en plats för umgänge och gulsvart uppladdning innan matchstart. Hit är du välkommen med hela familjen, eller kompisgänget, för att äta och dricka något gott och ladda batterierna innan matchen tillsammans med andra gulingar. Här serverar Balthazar både mat och dryck till förmånligt Elfsborgspris.

Bulls Eye är på plats och bjuder in till fartfyllda aktiviteter, och alla barn kommer få möjligheten att hoppa hoppborg, testa speed shooting och skjuta prick på ett uppblåsbart fotbollsmål. Partaj erbjuder samtidigt ansiktsmålning till alla barn som vill få en extra snygg, gulsvart look. Det kommer även delas ut gnuggis-tatueringar och småflaggor.

Alla familjeaktiviteter från kl. 12:0014:00

Hoppborg
Speed shooting
Skjuta prick
Ansiktsmålning

OBS! Maxantal i lokalen samtidigt är 300 personer.

Mat & dryck
I lokalen serverar Balthazar både mat och dryck till förmånligt Elfsborgspris
Elfsborgskioskerna i arenan öppnar en timma före avspark
Max Hamburgerrestaurang ligger runt hörnet

Klä hela familjen i gult

Känner du dig inte gul nog när du kommer till Borås Arena är du varmt välkommen att besöka någon av våra souvenirbutiker på arenan. Precis som vanligt erbjuder IF Elfsborg ”Matchens Vara” till varje hemmamatch, då du enbart på arenan under matchdag får chansen att köpa en utvald Elfsborgsouvenir till ett bra pris.

Till söndagens västderby är det inget mindre än årets matchtröjereplica och valfri Elfsborgshalsduk som är matchens vara. Du köper matchtröjan för 499 kr (ord. pris 699 kr) och halsduk för 149 kr (ord. pris 199 kr)

Alla Elfsborgare välkomna att ta del av de roliga aktiviteterna, oavsett läktartillhörighet, innan vi tillsammans beger oss in på arenan för att heja fram vårt lag till 3 poäng!

Psst… Vill du ta med familjen på matchen men inte lyckats norpa platser på Familjeläktaren så vill vi tipsa om sektion S2 på andra etage ovanför familjesektionen. Här kan du köpa bra biljetter till samma förmånliga pris.

Huvudpartners Officiella sportleverantörer