211001 En kvinna i publiken med en elfsborgshalsduk inför fotbollsmatchen i Allsvenskan mellan Elfsborg och IFK Göteborg den 1 oktober 2021 i Borås. Foto: Mathias Bergeld / BILDBYRÅN / COP 200 / JJ0124

Över 10 000 sålda just nu!

Publicerad: 2022-05-18 20:55

I skrivande stund har över 10 000 säkrat sina biljetter till söndagens Västderby – säkra dina biljetter du med genom att köpa dina biljetter i förköp! 

Högt tryck på matchbiljetter

Flera av våra sektioner är slutsålda just nu, men det finns givetvis platser kvar. Därför uppmanar vi er alla Elfsborgare att köpa biljetter i tid.

Via vår biljettshop på webben kan du i lugn och ro planera ditt besök på Borås Arena.
Du väljer själv var du vill sitta och du kan betala med kredit – betalkort, Internetbank, våra presentkort eller Swish.


Försäljningsställen av biljetter i Borås

ICA City Knalleland, Skaraborgsvägen 25, Öppettider 7-23.

Biljettförsäljningen sker i spelbutiken (förbutiken).

Willys Knalleland, Ålgårdsvägen 5-9, Öppettider 07-21. (Just nu endast köp via Swish på Willys).

IF Elfsborgs biljetthus på Skaraborgsvägen på matchdagen. Vi öppnar 1 timma före avspark.

Vid köp av biljetter vid arenan och hos våra ombud tillkommer 20 kr/biljett jämfört med priserna via vår biljettshop online.

Utökad familjeläktare till söndag

Biljetterna till vår populära Familjeläktare tog snabbt slut inför matchen på söndag. Därför har vi utökat vår Familjeläktare mot sektionen P2, till samma förmånliga priser som ordinarie Familjeläktare. Inför den här matchen kommer vi även att erbjuda en rad spännande familjeaktiviteter runt om Borås Arena. Mer om aktiviteterna kommuniceras närmare evenemanget.

Priser Familjeläktaren

Sittplats Vuxen, Familjeläktaren 185 kr

Sittplats 12-17 år, Familjeläktaren 125 kr

Sittplats 7-12 år, Familjeläktaren 75 kr

Barn under 7 år går in gratis om dom sitter i vuxens knä. 

Fler sektioner öppnade – fler bra pris-biljetter

Utöver den utökade Familjeläktaren på sektion P2 har vi öppnat sektion S2 för att kunna erbjuda fler ’Bra pris-biljetter’ i kategori två. Sektion S2 är placerad på vår Ålgårdsläktare och i nära anslutning till stämningen på Elfsborgsläktaren.

*L1 är sektionen närmst bortalagets klackläktare och hit väntas många bortalagssupportrar.

Upplev ståplats & matchuppladdningen

Stämning, sång och fantastisk gemenskap är något som kännetecknar vår ståplatsläktare – Elfsborgsläktaren. Inför matchen mot IFK Göteborg på söndag anordnar supporterföreningen Guliganerna grym matchuppladdning på supportertorget ’Gula Torget’. Här samlas Elfsborgare för att ladda upp inför matchen och här njuter man av god hamburgare, något att dricka, härlig gemenskap och grym musik. Det enda som behövs är matchbiljett till Elfsborgsläktaren. Uppladdningen på söndag startar 3 timmar innan avspark. Varmt välkomna!

Huvudpartners Officiella sportleverantörer