Evenemangsinformation IFE-IFK

Publicerad: 2022-05-21 14:58

Imorgon eftermiddag tar IF Elfsborg emot IFK Göteborg för västderby i den nionde omgången av Allsvenskan. Det väntas storpublik på arenan, och här nedan finns all tänkbar publikinformation inför matchen. Vi ses på Borås Arena!

Biljetter

Via vår biljettshop på webben kan du i lugn och ro planera ditt besök på Borås Arena.
Du väljer själv var du vill sitta och du kan betala med kredit – betalkort, Internetbank, våra presentkort eller Swish.

Det finns fortfarande ett fåtal biljetter kvar till försäljning, passa på att säkra din nu!Försäljningsställen av biljetter i Borås

ICA City Knalleland, Skaraborgsvägen 25, Öppettider 7-23.

Biljettförsäljningen sker i spelbutiken (förbutiken).

Willys Knalleland, Ålgårdsvägen 5-9, Öppettider 07-21.

IF Elfsborgs biljetthus på Skaraborgsvägen på matchdagen. Vi öppnar 1 timma före avspark.

Gör som flera tusen Elfsborgare

Ladda ner appen IFElfsborgLive och få de senaste nyheterna samlade på ett och samma ställe. Appen stöds av både  iOS och Android och finns för nedladdning på App Store och Google Play.

Med vår officiella app håller du dig uppdaterad kring allt som gäller IF Elfsborg. I appen kan du köpa och hantera dina biljetter, följa matcherna via liveuppdaterade resultat och ta del av videoklipp från matcherna en timme efter att dom är färdigspelade. Du hittar också videoklipp med alla mål och matchhändelser för Elfsborg i Allsvenskan sedan 2017.

Ladda ned appen här:Kiosker

I våra kiosker runt om arenan har vi som vanligt ett brett utbud av käk, dryck och godsaker. Välkomna att mätta magen eller stilla sötsuget i någon av våra kiosker.

Matchuppladdning

Inför varje allsvensk hemmamatch anordnar supporterföreningen Guliganerna grym matchuppladdning på supportertorget ’Gula Torget’. Här samlas Elfsborgare för att ladda upp inför matchen och här njuter man av god hamburgare, något att dricka, härlig gemenskap och grym musik. Det enda som behövs för att vara med är matchbiljett till Elfsborgsläktaren. Inför morgondagens match öppnar Gula Torget 3 timmar innan avspark – alltså klockan 12:00.

Psst… Ladda ned appen Gula Torget för att se aktuell meny för käk och dryck. Här sköts även samtliga beställningar.

Läs mer om Elfsborgsläktaren HÄR

Uppladdning för hela familjen

Innan den byggs om för framtida ändamål öppnar vi för första gången upp lokalen under Ålgårdsläktaren bredvid Max Hamburgerrestaurang som en plats för umgänge och gulsvart uppladdning innan matchstart. Hit är du välkommen med hela familjen, eller kompisgänget, för att äta och dricka något gott och ladda batterierna innan matchen tillsammans med andra gulingar. Här serverar Balthazar både mat och dryck till förmånligt Elfsborgspris.

Bulls Eye är på plats och bjuder in till fartfyllda aktiviteter, och alla barn kommer få möjligheten att hoppa hoppborg, testa speed shooting och skjuta prick på ett uppblåsbart fotbollsmål. Partaj erbjuder samtidigt ansiktsmålning till alla barn som vill få en extra snygg, gulsvart look. Det kommer även delas ut gnuggis-tatueringar och småflaggor.

Alla familjeaktiviteter från kl. 12:0014:00

Hoppborg
Speed shooting
Skjuta prick
Ansiktsmålning

OBS! Maxantal i lokalen samtidigt är 300 personer.

Mat & dryck
I lokalen serverar Balthazar både mat och dryck till förmånligt Elfsborgspris
Max Hamburgerrestaurang ligger runt hörnet

Klä dig gult

IF Elfsborg arbetar tillsammans med våra supportrar, Umbro och Intersport för att färga hela arenan gul. Årets replica av matchtröjan har tagits emot väl av alla Elfsborgare och finns att köpa på plats på arenan i våra souvenirbutiker. Den går givetvis också att köpa i vår webbshop som så mycket andra fina Elfsborgsprodukter.

Familjeläktaren

På vår Familjeläktare kan du ta med hela familjen på Elfsborgsmatch till ett bra pris och på de bästa av arenans sittplatser. Till stämningen med rop och flaggviftande hejar vi tillsammans fram IF Elfsborg till tre poäng! Läs mer om vår Familjeläktare HÄR

Elfsborgsläktaren

Häng med på ståplats! Stämning, sång och fantastisk gemenskap är något som kännetecknar vår ståplatsläktare – Elfsborgsläktaren. Varmt välkomna! Läs mer om vår ståplatsläktare HÄR

Bortasupportrar

Biljetter till bortasektionen, ståplats, säljs via bortalagets kanaler.

Säkerhet & Trygghet

Vi vill att du ska känna dig trygg och välkommen på arenan. IF Elfsborgs arbete med trygghet, säkerhet och service utgår från föreningens värdegrund och uppförandekod som all personal samt besökare förväntas agera enligt.

Läs mer om säkerhet & trygghet HÄR

Arenaskiss och sektioner

Huvudpartners Officiella sportleverantörer