Födelsedagsmatchen 2022!

Publicerad: 2022-05-25 09:21

Den 26 juni 1904 grundades Borås Fotbollslag av nitton tonåringar. Den 26 juni 1904 såddes det frö som skulle komma att bli en av Sveriges mest framgångsrika fotbollsklubbar – IF Elfsborg.

Sedan grundandet har IF Elfsborg samlat människor från hela bygden, som oavsett bakgrund funnit gemenskap och tillhörighet i de gulsvarta färgerna. När IF Elfsborg nu fyller hela 118 år den 26 juni har vi all anledning att fira!

118 år – Alla biljetter 118 kr

Dagen efter föreningens födelsedag drar Allsvenskan igång på Borås Arena efter sommaruppehållet, då IF Elfsborg tar emot Varbergs BoIS. Till matchen, som spelas den 27 juni klockan 19:00, säljs därför samtliga biljetter till ett Födelsedagspris på 118 kr styck. Det finns totalt 1904 biljetter per läktare till detta pris. (Ålgårdsläktaren, Sjuhäradsläktaren och Elfsborgsläktaren)

Biljetterbjudande

• Samtliga biljetter 118 kr.
• 1904 biljetter per läktare. (Ålgårdsläktaren, Sjuhäradsläktaren, Elfsborgsläktaren).

(Födelsedagspriset gäller alla biljetter för Vuxen och de Senior/ungdom-biljetter vars ordinarie pris överstiger 118 kr).

Födelsedagskalas & uppladdning

Innan matchen sparkas igång på Borås Arena kommer IF Elfsborg att bjuda in alla Elfsborgare, gamla som unga, till ett trevligt födelsedagskalas och uppladdning i lokalen under Ålgårdsläktaren.

Mer information om födelsedagskalaset kommuniceras längre fram.

Biljetter

Via vår biljettshop på webben kan du i lugn och ro planera ditt besök på Borås Arena.
Du väljer själv var du vill sitta och du kan betala med kredit – betalkort, Internetbank, våra presentkort eller Swish.

Försäljningsställen av biljetter i Borås

ICA City Knalleland, Skaraborgsvägen 25, Öppettider 7-23.
Biljettförsäljningen sker i spelbutiken (förbutiken).

Willys Knalleland, Ålgårdsvägen 5-9, Öppettider 07-21.

Familjeläktaren

På vår Familjeläktare kan du ta med hela familjen på Elfsborgsmatch till ett bra pris och på de bästa av arenans sittplatser. Till stämningen med rop och flaggviftande hejar vi tillsammans fram IF Elfsborg till tre poäng! Läs mer om vår Familjeläktare HÄR

Elfsborgsläktaren

Häng med på ståplats! Stämning, sång och fantastisk gemenskap är något som kännetecknar vår ståplatsläktare – Elfsborgsläktaren. Varmt välkomna! Läs mer om vår ståplatsläktare HÄR

Arenaskiss och sektioner

Huvudpartners Officiella sportleverantörer