Information kring Europa-biljetter

Publicerad: 2022-06-18 10:56, Uppdaterad 2022-06-18 12:34

Under onsdagen lottades IF Elfsborgs motstånd i kvalet till Europa Conference League. Här kommer information om biljettsläppen – där Årskortsinnehavare och partners kommer att ha förtur.

IF Elfsborg – Molde FK

Q2 | Europa Conference League
28 juli
Borås Arena

Biljettsläpp – hur går det till?

Biljettsläpp – Årskortsinnehavare och partners

Nu på onsdag, den 22 juni, kommer du som årskortsinnehavare att bli kontaktad via mejl. I mejlet kommer det att finnas länk till vår biljettshop samt information med hur du köper dina matchbiljetter. Årskortsinnehavare och partners har förtur och kommer att få köpa matchbiljetter till ett anpassat pris. Förturen och erbjudandet gäller under en begränsad tid.

*IF Elfsborgs partners kontaktas separat

Biljettsläpp – Allmänhet

Den 28 juni släpper vi upp biljettförsäljningen för allmänheten. Biljetterna köps som vanligt enklast via vår biljettshop på elfsborg.se. Annars går det bra att köpa biljetter hos någon av våra biljettleverantörer, ICA City Knalleland och Willys i Knalleland.

Ståplats blir sjungande sektionen

Under Europamatcher tillåter UEFA endast sittande publik. Därför kommer Elfsborgsläktaren vara stängd. Hemmastå flyttas därför till sektionerna P1 och P2 på Ålgårdsläktaren. Sektionerna kallar vi ’Sjungande sektionen’. Bortalagets publik kommer befinna sig på sittplatssektionen på Knallelandsläktaren.

Familjeläktaren

Då Elfsborgsläktaren provisoriskt flyttas till sektionerna P1 och P2, där vår Familjeläktare normalt sätt håller till, flyttas Familjeläktaren till närliggande sektion under våra Europamatcher.

Priser

Då enbart sittplats är tillåtet under matchen säljs samtliga biljetter till samma pris:

Ordinarie: 200 kr
Ungdom/Senior: 100 kr

*Årskortsinnehavare erhåller 50% rabatt för sin/sina biljett/er via länk i kommande utskick vid biljettsläpp.

Får du inga mejl av oss?

Det kan finnas flera orsaker till att du inte får våra mejllutskick. En vanlig orsak är att våra mejl hamnar i din skräppost då ert mejlverktyg registrerat våra adresser som spam. Ta gärna en titt i din skräppost.

Eller så kan det bero på att du avanmält dig från våra utskick. Kontakta då oss på [email protected]. Har du bytt mejladress? – kontakta oss så ser vi till att uppdatera våra system med din nya adress.

Huvudpartners Officiella sportleverantörer