Camp Elfsborg Fotbollsskola 22 – Vecka 1

Publicerad: 2022-06-23 15:17, Uppdaterad 2022-08-25 14:04

Under förmiddagen avslutades den första veckan av Camp Elfsborg Fotbollsskola med turneringsspel på Ryavallen samt avslutningsceremoni och prisutdelning för deltagarna på Borås Arena.

Under veckan som gått har dessutom Camp Elfsborg Fotbollsskola haft ett rekordantal deltagare, och hela 167 ungdomar har varit med och tränat fotboll. Under avslutningen var även Simon Strand, Jacob Ondrejka, Rasmus Alm och Gustav Henriksson från IF Elfsborgs a-lag plats, och delade ut signerade matchbollar till Veckans bästa kompis ur varje spelargrupp.

– Vi är väldigt nöjda, och det har varit en jättelyckad vecka med hög träningskvalité och duktiga ungdomar. Det är extra roligt att se att det finns ett intresse från hela landet för Camp Elfsborg Fotbollsskola, säger Jakob Franzén, ungdomsansvarig IF Elfsborg.

Se fler bilder från dagen nedan.

Huvudpartners Officiella sportleverantörer