15 oktober – Elfsborgsdag på Borås Djurpark

Publicerad: 2022-09-27 09:54, Uppdaterad 2022-09-27 10:21

Den så populära och årliga Elfsborgsdagen på Borås Djurpark är tillbaka. Den 15 oktober öppnas åter grindarna upp till en händelserik dag i Borås djupaste djungel tillsammans med allsvenska stjärnor och vilda djur. Klä dig gulsvart, ta med hela familjen och se framemot en dag fylld av roliga aktiviteter under en av årets höjdpunkter!

Elfsborgsdag på Borås Djurpark

Plats: IF Elfsborgs spelare finns samlade i Simbaland.

Tid: Lördag 15 oktober, 10:00-15:00

För vem: Fri entré. Erbjudandet är exklusivt för dig som är medlem i IF Elfsborg.

Anmälan – Anmälningslänkar hittar du här nedan. Anmäl dig senast 7 oktober kl. 15:00

Läs mer om medlemskap i IF Elfsborg HÄR

Borås Djurpark och IF Elfsborg är med och gör skillnad – gör du det också!

Tillsammans med Borås Djurpark vill IF Elfsborg uppmärksamma fonden Wild Life Conservation Fund som med insamlade medel från privatpersoner och företag stödjer organisationer och föreningar som arbetar med bevarandearbete med hotade djur och livsmiljöer, såväl nationellt som internationellt. Dessa organisationer bidrar till att skapa bättre förutsättningar för hotade arter och hela biotoper.

Några av de djurarter som under åren har ingått i bevarandeprojekt och som har fått del av Borås Djurparks donerade pengar är: Gepard, Afrikansk elefant, Lejon, Schimpans, Borneo Orangutang, Afrikansk Vildhund, Bomullshuvudtamarin, Trubbnoshörning och Röd Panda.

Donera till Borås Djurparks bankgiro 5327-1599, swisha till 123 088 95 92, eller lägg ditt bidrag i en av djurparkens sparbössor inne i parken.

Tack för din insats!

Huvudpartners Officiella sportleverantörer