Inför – Kvartsfinal U21 Allsvenskan

Publicerad: 2022-09-27 20:00, Uppdaterad 2022-09-27 20:02

Imorgon eftermiddag inleds SM-slutspelet när IF Elfsborg spelar kvartsfinal i U21 Allsvenskan mot Helsingborgs IF. Matchen spelas på Borås Arena med avspark 17:00 och fri entré gäller – kom och stötta gulsvart!

Grundserien är avslutad och efter segern i den sista omgången mot Skövde AIK stod det klart att IF Elfsborg petade ner IFK Göteborg och slutade på en andraplats i tabellen. Nu är det då dags för det första omgången i slutspelet, och nedan finner du truppen och information inför morgondagens match.

IF Elfsborg – Helsingborgs IF

Kvartsfinal, U21 Allsvenskan
Borås Arena, 17:00
Fri entré

Truppen

Målvakter: Tim Rönning, Carl Josefsson
Försvarare: Stefan Ceganjac, Maudo Lamine Jarjué, Adam Johansson, Amer Jusic, Ludvig Richtner
Mittfältare: Isaac Antonsson, Kevin Holmén, Carl Mauritzson, Timothy Ouma, Filip Persson, Ahmed Qasem, Besfort Zeneli,
Anfallare: Oscar Aga, Theo Lind, Jacob Ondrejka

Tränarkommentar:

– Det är alltid roligt att få vara med om ett SM-slutspel. Vi har en bra känsla och det är sådana här matcher vi vill spela. Vi får räkna med ett tufft motstånd med tanke på att det är kvartsfinal, men vi kan inte göra något annorlunda utan bara fokusera på oss och vår insats. Vi vill alltid vinna när vi står på planen och är väldigt inspirerade, säger tränare Victor Salwén.

Huvudpartners Officiella sportleverantörer