Elfsborgshelg

Publicerad: 2022-10-11 11:26

Den kommande helgen händer det mycket i föreningen – häng med!

Fredagsmatchen

Helgen inleds redan på fredag kväll då IF Elfsborg tar emot Degerfors IF i den tjugosjätte omgången av Allsvenskan. I sann fredagsanda kommer det finnas massvis med alternativ för att ladda upp ordentligt innan det är dags för avspark. Gå ner på stan till Pitchers och ta något gott att äta och dricka, besök Gula Torget eller ta med familjen på gemensam uppladdning vid arenan. Läs mer om uppladdningsmöjligheterna HÄR.

IF Elfsborg – Degerfors

Allsvenskan omgång 26
Fredag 14 oktober kl. 19:00, Borås Arena
Matchen sänds på Discovery+

Elfsborgsdag på Borås Djurpark

Den så populära och årliga Elfsborgsdagen på Borås Djurpark är tillbaka. Nu på lördag den 15 oktober öppnas åter grindarna upp till en händelserik dag i Borås djupaste djungel tillsammans med allsvenska stjärnor och vilda djur. Klä dig gulsvart, ta med hela familjen och se framemot en dag fylld av roliga aktiviteter under en av årets höjdpunkter!

Plats: IF Elfsborgs spelare finns samlade i Simbaland.
Tid: 10:00-16:00

Tillsammans med Borås Djurpark vill IF Elfsborg uppmärksamma fonden Wild Life Conservation Fund som med insamlade medel från privatpersoner och företag stödjer organisationer och föreningar som arbetar med bevarandearbete med hotade djur och livsmiljöer, såväl nationellt som internationellt. Dessa organisationer bidrar till att skapa bättre förutsättningar för hotade arter och hela biotoper.

Under dagen kommer du kunna vara med och swisha ditt bidrag till bevarandearbetet.

Kvalmatch för damlaget

Elfsborgshelgen avrundas på bästa vis med match på Borås Arena för vårt damlag. Efter helgens storvinst mot Westbo United stod det klart att IF Elfsborg vunnit division 2 – och kommer att möta Örgryte i kvalet till division 1. Den första av två matcher spelas på Borås Arena nu på lördag, efter Elfsborgsdagen på Borås Djurpark. Denna historiska match vill du inte missa – var med och stötta gulsvart under nästa steg mot eliten!

IF Elfsborg – Örgryte

Lördag 15 oktober kl. 17:00, Borås Arena
IF Elfsborgs partnernätverk bjuder på entrén.

Huvudpartners Officiella sportleverantörer