220411 Unibet logga på tröja under fotbollsmatchen i Allsvenskan mellan Malmö FF och Elfsborg den 11 april 2022 i Malmö. Foto: Mathilda Ahlberg / BILDBYRÅN / COP 240 / MA0201

Förlust på Kaknäs för U19

Publicerad: 2022-10-15 17:33, Uppdaterad 2022-10-15 17:34

Trots en bra insats och en jämn match var det Djurgården som knep poängen på Kaknäs. 

Elfsborgs U19-lag åkte till Kaknäs i Stockholm för bortamatch när den 24:e omgången i P19 Allsvenskan skulle avverkas. Gästerna var så sent som förra helgen i Stockholm och kryssade mot Täby, men denna lördag skulle laget bli poänglösa.

Matchen i sig var tämligen jämn och Elfsborg stod för en spelmässigt okej insats och de båda lagen bytte initiativ med varandra. I första halvlek var det dock en straff som gjorde att matchen tippade åt hemmalagets favör, och Djurgården var i ledning i paus. I andra halvlek försökte Elfsborg skapa chanser för en kvittering, men istället kunde Djurgården öka på till 2-0.

Gulsvart därmed fortsatt förankrade på en sistaplats i serien när det återstår två matcher mot Hammarby IF på hemmaplan och IF Brommapojkarna på bortaplan.

Djurgårdens IF – IF Elfsborg 2-0 (1-0)

Mål: 1-0, 2-0

Truppen: Alex Rahm (mv), Carl Josefsson (mv), Leo Saritas Bylund, Otto Gustafsson, Stefan Ceganjac, Amer Jusic, Ahmed Abdumusa, Viggo Lidberg, Filip Persson, Theo Lind, Arvid Södeliden, Lucas Eliasson, Isak Snygg, Arian Sawsani, Noah Norden, Calle Svensson Lillvik, Youssef Khaled

Huvudpartners Officiella sportleverantörer