Inbjudan medlemsmöte

Publicerad: 2022-10-25 10:46

IF Elfsborg bjuder in alla medlemmar för sedvanligt fysiskt medlemsmöte den 24 november kl. 18.00 på Textile Fashion Center. Medlemsmötet är en möjlighet för medlemmar att ta del av information, utmärkelser och ställa frågor. 

Styrelsen och klubbledningen kommer att presentera läget i förening och det kommer att finnas möjlighet att ställa frågor och komma med synpunkter.

I vanlig ordning kommer även IF Elfsborgs historiska akademi att välja in nya medlemmar i föreningens Hall of Fame.

Inte möjlighet att vara på plats? – var med digitalt!

Vi ser gärna att du är på plats på medlemsmötet men har du inte den möjligheten går det bra att följa mötet digitalt. På mötesdagen kommer IF Elfsborg via e-post att skicka ut länk till livesändningen till samtliga medlemmar. Eventuella frågor och synpunkter går endast att ställa på plats.

Medlemskort 2022 gäller

För att få tillträde till medlemsmötet gäller uppvisande av giltigt medlemskort i IF Elfsborg för 2022. Tänk på att medlemskortet för 2022 även ska sparas och visas upp för att få tillträde till årsmötet 2023. Medlemskortet har du fått skickat till din e-post och/eller till din mobiltelefon. Har du ett fysiskt medlemskort, går det givetvis lika bra att visa upp.

Har du frågor? Kontakta medlem@elfsborg.se

Medlemsmöte 2022

Datum: 24 november (torsdag)
Plats: Textile Fashion Center (Skaraborgsvägen 3 A)
Tid: 18:00 – ca 20:00 (fika från 17:00)

Huvudpartners Officiella sportleverantörer