151029 På årsdagen av Klas Ingessons bortgång så avtäcktes en minnessten på Borås arena i samband med att man höll en minnescermoni i Borås den 29 oktober 2015 Foto: Jörgen Jarnberger / BILDBYRÅN / Cop 112

Vi hedrar Klas Ingesson

Publicerad: 2022-10-28 11:38, Uppdaterad 2022-10-28 12:10

Den 29e oktober har det gått åtta år sedan vår vän och kollega Klas Ingesson lämnade oss. Alltid saknad – aldrig glömd.

Klas värderingar vill vi bevara och lyfta fram inom IF Elfsborg. Varje gång vi pratar om Klas, berättar om ett minne eller håller upp en flagga med hans ansikte på läktaren är det exempel på stunder då han finnas med oss i vardagen. Klas minne kommer alltid att leva kvar och föreningen kommer alltid att vara präglat av hans anda och värderingar. Genom stiftelsen Hedra Klas Ingesson kan du som privatperson även bidra ekonomiskt för att utveckla IF Elfsborg i Klas Ingessons anda.

Stiftelsen Hedra Klas Ingesson
Stiftelsen Hedra Klas Ingesson ska i första hand stödja, stimulera och belöna intressen för att utveckla IF Elfsborg i Klas Ingessons anda. Detta kan röra sig om stöd till arbete med viktiga värderingar kring idrotten, att främja en positiv supporterkultur, support till funktionshindrade eller utsatta barn och ungdomar med mera.

Var med och stöd stiftelsen här (länk)

Du kan skänka ditt bidrag till Stiftelsen Hedra Klas Ingesson på antingen bankgiro eller Swish.

Bg: 585-2702
Swish: 123 538 25 85

Läs mer om Klas Ingessons stiftelse här

Lördag 29 oktober är dagen då Klas lämnade oss. Från fredag 28 oktober kommer ett podium att sättas upp vid Klas Ingessons minnesplats vid Borås Arena och alla Elfsborgare är välkomna för att tända ett ljus, lämna en blomma och tillsammans minnas Klas. OBS! Området runt Borås Arena kommer under lördagen vara stängd mellan 10-16 på grund av match.

Huvudpartners Officiella sportleverantörer