221031 Elfsborgs manager Jimmy Thelin under fotbollsmatchen i Allsvenskan mellan Elfsborg och Helsingborg den 31 oktober 2022 i Borås. Foto: Jörgen Jarnberger / BILDBYRÅN / COP 112 / JJ0235

Thelin nominerad till månadens tränare

Publicerad: 2022-11-02 15:38

För andra gången i år är Jimmy Thelin nominerad till månadens tränare i oktober månad. In och lägg din röst på Jimmy!

Efter en mycket stark höst med fyra segrar i oktober månad, sju segrar på de senaste nio allsvenska matcherna och tre segrar i rad har manager Jimmy Thelin, mycket välförtjänt, nominerats till månadens tränare i oktober.

Nominering Jimmy Thelin

”Efter en knackig första halva av säsongen har Elfsborg varit ett av seriens bästa lag. Fyra segrar, ett kryss och en uddamålsförlust blev facit i oktober, och bland de fyra vinsterna kom två mot Västgötarivalen IFK Göteborg och toppjagande Hammarby”

Huvudpartners Officiella sportleverantörer